Categories: Publicitate

De ce trebuie să țineți cont când cumpărați botine de damă

Botina de damă a devenit omniprezentă. Datorită versatilității acestui tip de încălțăminte, botina de damă este acum pentru toate anotimpurile și poate fi purtată formal sau ocazional.

 

În trecut, botinele de damă erau descrise ca fiind „cel mai purtat stil de cizme la modă, de obicei sub pantaloni”, dar acest lucru s-a schimbat de la apariția acestui stil în secolul al XIX-lea. Botinele sunt, de asemenea, singurul tip de cizmă la modă purtat în mod obișnuit atât de bărbați, cât și de femei, și singurul care a rămas popular fără întrerupere din secolul al XIX-lea. Ele variază în lungime, de la botine până la gleznă la cizme care acoperă partea inferioară a gambei.

 

Am observat femei care poartă botine de damă cu pantaloni scurți și fuste și cu blugi, precum și îmbinând încălțămintea cu ținute mai formale. Și pentru că sunt atât de ușor de purtat și pot fi cumpărate și vândute pe tot parcursul anului, botinele de damă sunt foarte ușor de găsit, se găsesc practic oriunde pe internet și în marile magazine, așa că iată câteva indicații despre cum să alegeți botinele de damă perfecte pentru a se potrivi nevoilor dvs.

 

Luați întotdeauna în considerare cât costă o pereche de încălțăminte de damă. În primul rând, pentru că acest lucru indică tipul de calitate pe care îl veți găsi și, de asemenea, numărul de ani în care vor rezista botinele de damă! De asemenea, este important să faceți cumpărături comparative. Unele mărci vând la prețuri mai mici pe alte site-uri decât pe al lor, așa că asigurați-vă că comparați înainte de a face alegerea finală

 

Mărcile cunoscute sunt mai susceptibile să coste mai mult decât cele de care nu ați auzit niciodată. De asemenea, ce reprezintă marca – se fabrică pantofi în China și se plătesc prost muncitorii? Sau se axează pe plata unor salarii corecte și pe utilizarea unor materiale bune? Marca de încălțăminte va defini în mod clar calitatea botinelor pe care le achiziționați, de aceea unele persoane preferă să cumpere botine de damă de la mărci celebre precum Timberland și Steve Madden și așa mai departe, deoarece aceste mărci sunt susceptibile de a fi bine cunoscute de a face cizme cu piele de calitate și de a veni cu un preț accesibil.

 

Podiatrii sugerează că ar trebui să vă uitați la pentru cizme cu un contor de călcâi ferm. Specialiștii spun că, doar pentru că materialul vă acoperă glezna nu înseamnă neapărat că oferă un suport adecvat. Într-adevăr, dacă o botină este fabricată din poliuretan sau material textil și nu dintr-o piele fermă, este posibil să nu vă susțină gleznele în mod adecvat.

 

Un alt podiatru spune că, invers, nici materialul cizmei de gleznă nu ar trebui să fie prea strâns în jurul gleznei. Pe măsură ce trece ziua, gleznele se umflă și, dacă acea zonă este prea strâmtă, pot apărea amorțeală și dureri la nivelul gleznei și al piciorului. Și acesta este un sfat înțelept, deoarece avem tendința de a purta pantofi de dimineața până seara, mai ales dacă sunt pantofi de birou, sau pantofi de zi cu zi și nu genul de pantofi (cum ar fi pantofii cu tocuri înalte) pe care se presupune că îi purtați doar pentru câteva ore când ieșiți la cină sau la un bar.

 

Un alt sfat valoros atunci când cumpărați botine de damă este să purtați șosete (șosete groase dacă este iarnă) și să încercați pantofii în acest fel. Multe persoane își cumpără botine de damă la sfârșitul verii în vederea pregătirii pentru iarnă și probează pantofii fără șosete și sfârșesc prin a-și da seama că sunt prea mici! Așadar, fiți inteligenți și pregătiți atunci când încercați pantofii.

 

Un alt truc al meseriei este faptul că în multe magazine mari au covoare căptușite în zona pantofilor. Așadar, fiți isteți și purtați și încercați pantofii pe ciment sau pe ceva mai tare pentru a vedea dacă tocurile sunt cu adevărat căptușite sub talpă.

 

Asigurați-vă că producătorii de botine folosesc doar cele mai bune materiale, cu tocuri din lemn și evită metalul și plasticul. Lemnul, dacă este bun, poate fi ușor, durabil și îmbătrânește frumos – aproape la fel de frumos ca și pielea premium. În mod similar, alegeți producătorii care evită să folosească plastic sau căptușeală ieftină, deoarece aceasta tinde să se rupă sau, mai rău, să miroasă! Și nimeni nu vrea să poarte o pereche de pantofi mirositori.

 

Alegeți un model de botine de damă care adaugă suficientă înălțime atunci când le purtați, dar au totuși un toc bine dimensionat și modelat pentru a ajuta la distribuirea greutății și, prin urmare, le face o pereche de pantofi foarte confortabilă de purtat toată ziua. Axați-vă pe culorile care se asortează cu orice, cum ar fi negru și maro sau piele „naturală” sau „tăbăcită”. Forma vârfului pantofului este, de asemenea, importantă. Puteți alege dintre vârfuri foarte drăguțe și feminine sau unele de inspirație masculină. Dacă botinele sunt echipate cu o talpă de piele uimitoare, acesta este simbolul suprem al luxului în materie de încălțăminte de dama.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

o zi ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

o zi ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

o zi ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

o zi ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

o zi ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

o zi ago