Categories: Actualitate

Carnaval la Petroşani

Dintre numeroasele manifestări organizate de municipalitatea Petroşani de Ziua Copilului, carnavalul a fost principala atracţie a zilei.
Sute de şcolari şi preşcolari de la unităţile de învăţământ din localitate au defilat prin centrul Petroşaniului, costumaţi în personaje de basm sau în eroi de filme şi desene animate. Pentru că au luat parte la carnaval toţi copiii au fost răsplătiţi de edili, mai exact, cu peste 160 de kilograme de dulciuri. Estimarea însă n-a fost exactă şi la spectacol au venit cu mult mai mulţi micuţi, astfel că organizatorii au fost nevoiţi să dea o fugă până la cea mai apropiată cofetărie, pentru a avea cadouri pentru toată lumea.
Cu acest prilej, Carol Andrei, băieţelul primarului Petroşaniului şi al deputatului PDL, Monica Iacob Ridzi, a fost scos pentru prima dată la o manifestare aşa de mare şi chiar dacă a fost mai tot timpul agitaţie, băieţelul a fost foarte curios de costumele copiilor din jurul lui. Cel mai mult i-a atras atenţia un „copil” mai mare costumat în Batman şi care nu prea i-a dat pace preţ de câteva minute. Tiberiu şi Monica Iacob Ridzi au spus că şi-au adus băieţelul de un an şi aproape două luni, la carnaval, pentru a serba şi el alături de ceilalţi micuţi, cărora municipalitatea le-a organizat mai multe manifestări.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

13 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

13 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

13 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

13 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

13 ore ago