Categories: Actualitate

Zilele Municipiului Petroşani

Maximilian Gânju

Începând de astăzi şi până pe 3 iunie, Petroşaniul se va afla în sărbătoare. La spectacolele oferite de municipalitate localnicilor, au fost invitaţi şi finaliştii de la „Românii au talent”, Loredana şi Cristian Fieraru.
Ediţia cu numărul 11 a „Zilelor Municipiului Petroşani” aduce mai multe competiţii sportive, spectacole, concursuri, expoziţii, precum şi decernări de diplome de „Cetăţean de Onoare” sau de medalii „Pro Urbe”. Manifestările debutează astăzi, de la ora 11, cu un spectacol intitulat „Carnaval, Carnaval” şi se vor încheia duminică, odată cu premierea sportivilor participanţi la manifestări, în aceeaşi zi, fiind programat şi un spectacol de teatru la care intrarea va fi liberă.
„Programul şi data manifestărilor au fost stabilite cu mai mult timp înainte de demararea campaniei electorale, cu care nu au nici o legătură. Timp de câteva zile, locuitorii municipiului vor avea parte de o serie de manifestări şi concerte, care, sunt sigur, vor fi mai mult decât interesante”, a precizat Tiberiu Iacob-Ridzi (foto), primarul municipiului Petroşani. În cele patru zile dedicate sărbătorii municipiului, se vor derula şi două spectacole în aer liber. Primul dintre acestea, unul de muzică populară, este programat pentru vineri, 1 iunie, pe scenă urmând a urca solişti vocali şi formaţii din Valea Jiului sau din ţară. Cel de-al doilea spectacol le este dedicat amatorilor de muzică uşoară sau rock şi vor concerta VH2, Heaven sau Guess Who. Pe scena de la Petroşani va urca şi „micuţa Andra”, cum a fost numită Loredana Fieraru, finalistă la „Românii au talent”. Suma alocată de la bugetul local pentru organizarea manifestărilor este de 100.000 de lei, la care se adaugă sponsorizări.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • VOTAM TIBERIU IACOB-RIDZI PRIMAR ,SI MIRCIA MUNTEAN PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN.

  • Campanie electorala pe banii nostri,nu ai primarului sau ai PDL-ului.Sa urci pe scena si sa te lauzi ca tu ai facut si ai dres,ca esti in stare!Poate eu as fi vrut sa se faca altceva cu banii primariei,poate gaseati sponsori pentru campanie,sau isi dau seama ca PDL este si va fi in opozitie!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago