Candidatul PP-DD la Primãria Uricani a demisionat din partid

 Sorina Popa

Candidatul la funcţia de primar al Uricaniului, Sorin Sanda (foto), a anunţat ieri că a demisionat din Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD).
„De aproape un an şi jumătate, am bătut în lung şi în lat judeţul Hunedoara, căutând oameni pentru a înfiinţa filială după filială a unui partid nou, în care poporul român şi-a pus toate speranţele. Doar Dan Diaconescu, cel care şi-a împrumutat şi numele formaţiunii politice, nu vorbeşte oamenilor în fiecare seară la OTV despre lupta împotriva ciocoilor şi despre faptul că toate partidele aflate în parlament sunt aceeaşi mizerie? Eu astăzi vă spun că şi PP-DD este aceeaşi mizerie, întrucât cu stupoare am aflat că în ultimele două luni, stăpânii „din umbră” ai partidului lui Dan Diaconescu în judeţul Hunedoara au fost doi: UNPR, iar mai apoi PSD. Probabil că nu s-au înţeles la preţ cu cei din UNPR în primă fază, ori poate că PSD-ul a ştiut să dea mai mult atunci când a trebuit”, a declarat Sanda.
„Cert este că munca oamenilor care au pus bazele acestui partid, care au alocat bani, timp şi suflet, nu contează pentru mai marii PP-DD, care schimbă în teritoriu şef după şef, în funcţie de interesele lor financiare. Nu contează pe cine sacrifică şi cât a muncit persoana respectivă şi nu fac referire numai la mine, deoarece situaţia din judeţul Hunedoara nu e singulară. La fel s-a întâmplat chiar luna aceasta la Sibiu, Oradea, Gorj, Timişoara, iar în trecut la Buzău, Prahova, Caraş-Severin etc. În momentul în care îndrăzneşti să crâcneşti, Simona Man, preşedintele PP-DD, nu spune decât: „Noi am decis să schimbăm conducerea. Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!“, fără să-ţi explice motivele pentru care te dau la o parte. De altfel şi SS-ul lui Hitler, cu nebunia lui, tot dintr-un «partid al poporului» a pornit”, a adăugat Sorin Sanda.
Contactat, Haralambie Vochiţoiu a afirmat că nu vrea să comenteze acuzaţiile lui Sorin Sanda, dar că „este o pierdere pentru partid plecarea lui Sanda, dar ne-am regrupat”.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Du-te invartindu-te, profitorule! Te-ai bagat repede cand ai simtit miros de cascaval. Decat sa aberezi cu cat ai batut tu judetul in lung si-n lat, mai bine ne spui onest cati membri are organizatia Uricani cu tine la conducere? Ultima oara cand am verificat erau 8 membri, iar 4 dintre ei erau decedati, iar 3 se mutasera din Uricani.

  • PP-DD = ? Orice persoana responsabila din Romania nu cred ca are putere sa sustina acest partid !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago