Categories: Sport

Campioana Eliza Samara se va antrena acasă, cu un robot

Nicolae Gavrea

Eliza Samara (foto), în vârstă de 30 de ani, este veterana echipei naţionale a României la tenis de masă, care va participa la JO de la Tokyo. Ea a găsit câteva metode pentru a se pregăti, pentru că nu are voie să iasă din casă.

„Am scos aproape tot din sufragerie şi am făcut loc pentru masa de tenis. M-am gândit că trebuie să fac orice pentru a-mi face viaţa mai uşoară. Nu pot să joc la perete, aşa că mi-am comandat un robot din Germania. În câteva zile trebuie să sosească. Îl cheamă Amicus, şi de acum va fi partenerul meu de antrenament“, a declarat Eliza.
Multipla campioană europeană, Eliza Samara, speră la o performanţă istorică la Jocurile Olimpice şi spune că amânarea pentru anul viitor e o decizie înţeleaptă. „Nu se puteau disputa întrecerile acum. Noi, sportivii, trebuie să ne gândim doar la joc, la cum ne pregătim, nu la sănătatea noastră. Trebuie să nu mai fie nici un risc“, consideră Eliza.
Menţionăm că echipa naţională feminină a obţinut calificarea la JO după disputarea întrecerilor de la turneul de calificare din Portugalia şi trage tare acum cu gândul la o performanţă istorică. „Eu spun, cu puţin noroc, putem ajunge chiar pe podium. Asta cu condiţia ca să nu mai întâlnim China devreme, aşa cum s-a întâmplat mai mereu“, a subliniat Eliza Samara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

19 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

19 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

19 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

19 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

21 de ore ago