Categories: Electorale

„Campanie electoralã penalã, marca USL”

Pentru a-i convinge pe deveni să le dea votul, reprezentanţii USL recurg la practici care se încadrează cu succes în domeniul penalului. Astfel, în cursul zilei de ieri, elevii Şcolii generale Andrei Şaguna din Deva erau aşteptaţi la ieşirea din curtea şcolii, de către reprezentanţii acestei alianţe politice, care îi ademeneau cu pachete ce conţineau îmbrăcăminte sportivă şi pliante electorale (vezi foto). Odată cu înmânarea acestor cadouri, părinţii care îi însoţeau pe copii erau sfătuiţi ca în schimbul cadoului, să voteze candidaţii USL. Nici elevii care erau neînsoţiţi nu au scăpat de sfaturile celor de la USL, fiind rugaţi să le arate părinţilor cadoul primit şi să le ceară să voteze candidaţii USL.
„Ne-au spus că aceste cadouri sunt din partea USL şi că astfel, au grijă de copiii noştri. De asemenea, ne-au precizat să votăm candidaţii USL la alegerile parlamentare, pentru ca şi pe viitor, copiii noştri să primească daruri. Eu ce să zic. Am luat, bine că ne dau”, a spus unul dintre părinţi.
În opinia candidatului ARD la un post de deputat în Colegiul Deva-Cârjiţi, Mircia Muntean, acest mod de a face campanie dovedeşte că reprezentanţii  USL sunt disperaţi şi încearcă prin orice mijloace să îi convingă pe deveni să îi aleagă. „Acest mod de a face campanie dovedeşte încă o dată dispreţul celor de la USL faţă de lege, dar şi faţă de cetăţeni. Ce poate fi mai josnic pentru un partid sau alianţă politică, decât să profite de dragostea părinţilor faţă de copiii lor. Am încredere în deveni şi sunt sigur că aceştia ştiu că nu astfel clădim viitorul copiilor noştri. Cu siguranţă, astfel de gesturi vor fi taxate la vot. Devenii s-au săturat oricum de minciunile celor din alianţa socialistă. Sper ca instituţiile abilitate ale statului să se autosesizeze şi să ia măsurile care se impun”, a concluzionat Muntean.

MesagerulHunedorean

View Comments

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

18 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

18 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

18 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

18 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

18 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

18 ore ago