Categories: Imbulinatii zilei

Bulina albă, 7.07.2011


Monica Iacob Ridzi, deputat PDL de Valea Jiului

Pentru că se implică în folosirea în cadrul Strategiei energetice a ţării noastre, a huilei din Valea Jiului, cu toate că nu era prevăzut acest lucru.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Pe langa doamna deputata Monica Iacob Ridzi aleasa noastra in parlament merita felicitati si conducerea PDL Hunedoara (Dorin Gligor,Tiberiu Iacob Ridzi) si primari de la noi din Vale (Paducel,Ile,Botgros).Dar sa fie siguri ca este trecuta in scris huila de valea jiului in noua Strategie Energetica 2011-2035 sa nu cumva sa ne bage bete in roate Condescu din Gorj cum sa intamplat in decembrie 2006 cand la SNLO Gorj sau sters datoriile iar la noi la CNH nu atentie la Jujan (este fatarnic) care se pare ca ne tradeaza vrea sa ne ia din drepturi si sa disponibilizeze 900 de mineri in loc de 550 cat sa stabilit in primavara. La SNLO Gorj nici anul trecut nu sau facut disponibilizari si nici anul acesta nu se face.

  • @Minerii Vaii Jiului....Cine ere eurodeputat in 2006 cand s-au taiat datoriile....Cum a votat d-na deputat pentru taierea salariilor si pensiilor in Parlament in 2010.... Alaturi de PD-L pentru si nu contra. Ipocrit lucru sa-ti aduci aminte acum de mineri si Vale de parca ai fi in opozitie si nu la putere. Vorbe ... Ministrul Economiei este membru PD-L nu USL ...sa mearga la el nu sa-i trimita scrisori ca sunt din acelasi partic . Votatii in continuare ca o sa fie bine.....

  • VAI de noi ????
    MOLOT IN ZIARUL TAU O LAUZI PE RIDIZI CARE A FURAT 3 ANI SI A VOTAT TOATE LEGILE LUI BOC SI BASESCU SI ACUM VINE SA NE AJUTE SA TRAIM SANATOS ??
    SA MINCAM SANATAOS !! DAR CU CE BANI ?? DE CE A VOTAT TAIEREA PENSIILOR, SALARIILOR LA BUGETARI ??
    ARE GRIJA ACUM DE MINERI ???
    DAR DE 3 ANI DE CE NU A FOST ALATURI DE PENSIONARI ??
    ARE GRIJA DE SANATATEA NOASTRA DE SPITALUL DIN PETRILA ??? PAI DE CE A VOTAT DESFIINTAREA LUI ?? SA AIBA ACUM ACTIVITATE SI SA SE LAUDE ??
    NU VEDEI IPOCRIZIA ACESTEI HOATE ??
    DOMNULE MOLOT SA VA FIE RUSINE CA MIMATI CA SUNTETI IN OPOZITIE

  • Felicitari doamnei Monica Iacob Ridzi pentru implicare. @ Mihai esti lenesul de Cojman care scrie sub alte nume ca altceva nu stie sa faca,PSD-ul a fost la guvernare in perioada 2000-2004 si nu au facut nimic iar atunci nici nu era criza mondiala.

  • Stati putin oare dansa nu face parte din PDL ,iti sparg o cana si apoi ti-o repar si tu imi multumesti !
    Domnilor sunteti un pic luati de val ,cum puteti da o bulina alba ???

  • @radu munteanu,
    Mai domnule Munteanu sau cum te-o fi chemand, de unde sti tu ca asta-i ziarul lui Molotz? Mai citeste si tu ce scriu si cum scriu astia in ziar si mai gandeste-te inainte a a scrie tot felul de prostii aici. Poti verifica a cui este ziarul si la registrul comertului, daca chiar te intereseaza. O pus el Molotzul labele pe tot felul de pamanturi si, case, pensiuni si alte angarale prin judet, dar dupa cum am citit cu cateva saptamani in urma, pe ziarul asta n-a putut pune gheara.

  • Felicitari doamnei Monica Ridzi pentru sprijinul acordat judetului ca mineritul Vaii Jiului este al nostru al tuturor ca si Termocentrala Mintia.

  • Dupa vreo 6 ani in care nu a facut nimic in acest sens, mi se pare mult prea tardiva initiativa. In plus este pe ultima suta de metrii inainte de alegerile din 2012. Oamenii nu vor mai pune botul la promisiuni electorale mincinoase.
    Vad ca pupincuristul "Minerii Vaii Jiului" care scrie comentarii sub peste 40 de nickname-uri si-a mai gasit unul: "Hunedoreni"...

  • Sa nu uit: mai “Minerii Vaii Jiului”... vezi ca, Condescu, este membru PD-L...

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Cum se descurcă constructorii cu creșterea prețurilor la materiale

Deficitul de personal calificat în domeniu și creșterea prețurilor la resursele energetice sunt cele mai…

3 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

o zi ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

o zi ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

o zi ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

o zi ago