După soțul său, și deputatul Monica Iacob Ridzi a trecut la UNPR

decizie-in-cazul-iacob-ridzi-fostul-ministru-a-fost-condamnat-la-5-ani-de-inchisoare-cu-executare_size10Potrivit site-ului oficial al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, în prezent deputat de Valea Jiului, s-a înscris joi în UNPR, figurând ca preşedinte al Departamentului pentru Afaceri Europene din cadrul acestui partid.

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a demisionat din PDL în toamna anului 2012, iar la alegerile din 2012 ea a candidat pe listele PP-DD, câştigând un mandat de deputat în Valea Jiului.

Soţul acesteia,  Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut şi el, miercuri,de la PDL la UNPR. Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petroşani din anul 2007. Primul mandat al lui Tiberiu Iacob Ridzi a fost unul parţial, după ce edilul-şef de atunci, Carol Schreter, a decedat. Tiberiu Iacob Ridzi şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Petroşani în luna februarie, dar rămăsese membru PDL. Ridzi a fost şi preşedinte al PDL Hunedoara din 2009, atunci înlocuindu-l în funcţie pe fostul ministru al Muncii, Gheorghe Barbu.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată, în 27 ianuarie, de un complet de trei judecători, de ja Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului, decizia nefiind definitivă. Cu câteva zile în urmă, un complet de cinci judecători de la ICCJ a început judecarea apelului din acest dosar. Instanţa a decis stabilirea unui nou termen de judecată, pentru 8 decembrie. Motivul pentru care s-a luat această decizie este că la proces nu s-au prezentat câţiva dintre apărătorii inculpaţilor. Cel mai probabil, spre sfârşitul anului, vom afla hotărârea finală.
Reamintim că, Monica Iacob Ridzi, împreună cu alte 11 persoane, au fost trimise în judecată în acest dosar în 3 mai 2011. (Mircea Crivăț)

 

 

 

2 comentarii la „După soțul său, și deputatul Monica Iacob Ridzi a trecut la UNPR”

  1. In sfarsit, si UNPR va avea un puscariabil !
    Chiar asa, PNL ul are aproape toata artileria grea la brutarie, PSD ul (deocamdata doar garda veche), PDL ul e mai la inceput, PPDDul a fost reevaluat (nu mai face puscarie dupa porcaria de la Olt-chim, ba mai mult Romania TV a mutat pa Dragos Patraru la TVR 1 sa-i faca loc stirbului pe sticla).
    Dar ele, prietenele nedespartite, Elena si Monika, doamne fereste. Nuti vrea la Cotroceni, iar Moni va plati la Targsor, schimbarea locului de prestatie al lui Nuti (din patul de la Cotroceni – pe masa). Sa-ntors lumea cu kuru-n sus, americanii au pus un negru si romanii vor o blonda.
    Base ai echipaju complet, Ponta secund (e premier, sta in dreapta si te copiaza perfect), Oprea le da izmene matelotilor, Udrea sub catarg ia valurile marii-n piepti, iar proasta asta mica, va freca puntea vreo 3 ani.
    Calatorie sprancenata

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.