Bulina albă, 18.11.2014

05 Laurentiu Nistor 13546
Laurenţiu Nistor, deputat, preşedintele PSD Hunedoara

Pentru că, datorită modului în care a organizat şi condus campania electorală pentru prezidenţiale, candidatul Uniunii  PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câştigat alegerile în judeţ, Hunedoara fiind singurul judeţ din Transilvania unde acesta a câştigat scrutinul electoral.

4 comentarii la „Bulina albă, 18.11.2014”

 1. Singurul judet unde inca mai mocneste focul mineriadelor din 1990.
  Pacat ca in acest judet, Ion Iliescu si dr. Petru Groza inca mai au adepti.
  RUSINE Mesagerului Hunedorean, care inca mai este nostalgic si obedient.

 2. Cred ca sunteti nedrept. Oamenii au votat si nu avem voie sa condamnam pe cineva pentru votul sau indiferent cu cine a votat. Optiunile trebuie sa fie diverse. A castigat Klaus Iohannis, foarte bine dar nu ii putem decima moral pe cei care au avut alta optiune. Mie mi-ar fi frica sa voteze oamenii in unanimitate.

 3. Cer scuze daca am deranjat sau pentru ca nu pot accepta Comunismul. Daca se delimita macar de mineriadele din 1990, in care recunoaste ca a mancat bataie impreuna cu mama sa, nu neaparat sa se fi delimitat si de dl. Ion Iliescu, poate ca dl Victor Ponta ar fi dat impresia unui reformator in PSD.
  Dar, nu pot sa inteleg, cum oameni mature, si greu incercati dupa 1989, minerii, nuvad ca DEZASTRUL din Vale si din toata industria romaneasca , a fost initiat de Nastase si sustinut populist cu sloganuri „nu ne vindem tara” de tatucul care, domnule Nicoara, A CHEMAT MINERII IN BUCURESTI.
  Si, nu aveti dreptate, in judetul Hunedoara nu a castigat Iohannis ci minciunile PSD.
  Astept un act elementar de decenta al domnului Ponta, sa-si ceara scuze public, la Antena 3, la ora de maxima audienta pentru afirmatiile facute la adresa domnului Iohannis privitor la vanzarea de copii, si sa fie identificata si trasa la raspundere penala si civila (sa I se impute) persoana care a dispus sa fie distribuite de catre Posta ROMANA – fara a se percepe nici o taxa PSD – pliantele electorale cu taierea pensiilor.
  Atunci voi fi de accord cu placere ca dl. Victor Ponta sa ma reprezinte ca Prim Ministru.
  Inca o data imi cer scuze pentru opiniile mele care, ar putea sa deranjeze pe cei de alta parere cu a mea.

 4. Sunt de acord cu Domnia Voastra in cvasitotalitate. Eu spuneam ca trebuie sa respectam toate optiunile chiar daca nu coincid cu ale noastre. Poate sa nu imi placa Victor Ponta dar cateva milioane de alegatori l-au votat, iar Victor Ponta nu imi place dar tin cont de optiunile celor care l-au votat. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa condamnam mineriadele si multe alte lucruri. Spesr ca am fost suficient de clar.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.