Bugetul Devei pe 2014 intră în dezbatere publică

05 Primaria DEVA (2)În data de 24 ianuarie 2014, la ora 10, la Primăria Deva va avea loc dezbaterea publică a bugetului general al municipiului. Din datele sintetice oferite de municipalitatea deveană, rezultă că bugetul capitalei judeţului Hunedoara, în 2014, va fi de aproape 164 de milioane de lei, atât la venituri, cât şi la cheltuieli.
Informativ, aşa cum se arată în sinteza de buget general, cele mai mari cheltuieli pe care le va face municipalitatea vor fi în învăţământul devean, unde se vor cheltui 44 de milioane de lei. De asemenea, cheltuieli importante prevăzute pentru 2014 vor fi făcute pentru locuinţe, servicii şi dezvoltare publică, aproximativ 35 de milioane de lei, dar şi pentru transporturi, unde se vor cheltui nu mai puţin de 28 de milioane de lei.
La polul opus, cele mai mici cheltuieli ale municipalităţii vor fi făcute în acţiuni generale economice şi de muncă, 350.000 de lei, şi în sănătate, unde se vor cheltui 900.000 de lei. Faţă de capitolul sănătate, cultura, recreerea şi religia sunt mai fericite, acolo cheltuindu-se cam 6 milioane de lei. (V.Macovei)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.