Şeful IPJ Hunedoara, Liviu Dumitru, a fost mutat la Sibiu

02 liviu gabriel dumitru (41) Oana Mihnea

Ieri, comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru (foto), şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, a fost mutat la Sibiu.
Prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, comisarul şef de poliţie Liviu Gabriel Dumitru a fost mutat pentru o perioadă de şase luni la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea“ de la Sibiu, fiind  împuternicit, potrivit respectivului ordin, să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al directorului Centrului Chinologic amintit. Comisarul şef Liviu Dumitru ne-a precizat că dânsul rămâne pe funcţie, în lipsa lui, la comanda IPJ Hunedoara urmând să fie împuternicită altă persoană, tot pentru şase luni. De fapt, prin acelaşi ordin al ministrului de Interne, comisarul şef de poliţie Marcel Zaharie, adjunct al şefului I.P.J. Hunedoara, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Centrul Chinologic Sibiu se află în subordinea Ministerului Afacerilor Interne şi este singura unitate cu  acest profil de la noi din ţară.
Comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru are 47 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Şi-a început activitatea în anul 1994 ca Ofiţer Operativ Principal 1 la IGPR-Direcţia Cercetări Penale. În perioada 2006-2007 a fost Şef Birou Investigarea Fraudelor în cadrul Poliţiei municipiului Deva. Începând din 20 februarie 2007 şi până în 17 iunie 2008 a îndeplinit funcţia de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Deva. De atunci şi până în prezent a fost şeful IPJ Hunedoara. Liviu Gabriel Dumitru şi-a luat doctoratul în domeniul „Ordinii Publice şi Siguranţei Naţionale“ la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ Bucureşti.

3 comentarii la „Şeful IPJ Hunedoara, Liviu Dumitru, a fost mutat la Sibiu”

  1. Fain… sa mazilim toti profesionistii. Dupa Berbeceanu si Godina era rândul altora. Sper sa vad in strada politistii hunedoreni cu demnitate si curaj care sa spună lucrurilor pe nume. Cine va fi înlocuitor? Vreun tehnocrat iubit politic? RUSINE!!!!

  2. Hahaha! Se cearta militienii. Bai Bebe – la cate pisi sunt prin inspectorat, nu ai cum sa nu devii afemeiat. Doar daca lucrezi la OP. Io nu te pup unde ai spus decat daca iti lasi CNP-ul. Dupa cum scrii e clar ca esti de la circulatie… de la domnul „minim 1000 de euro”. Nu era Dumitru sfant dar sef mai bun de inspectorat nici nu a fost si nici nu sunt sanse sa fie. Carpe Diem (calmo, nu te-am injurat, domn caporal!)

  3. Mare pupincurist mai esti bai Darius. Nici nu mai are nevoie dumitru de hirtie igienica cit timp il lingi tu la c.r. Huoo cu slugaroii.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.