Categories: ActualitateFlash

Comisarul şef Liviu Dumitru a revenit în fruntea IPJ Hunedoara

SONY DSC

Natalia Bumbac

Comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru (foto) a revenit la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, după o absenţă de jumătate de an. Acesta a fost detaşat în februarie 2016 printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne pe funcţia de adjunct al directorului Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea“ de la Sibiu, pentru o perioadă de şase luni. După expirarea celor şase luni, ordinul ministrului nu a fost prelungit, informaţia fiind confirmată de reprezentanţii IGPR, ceea ce a dus la revenirea   comisarului şef la cârma IPJ Hunedoara.

Aproape 10 ani la şefia IPJ Hunedoara
Atunci când a fost detaşat la Sibiu, comisarul şef Liviu Dumitru ne-a precizat că el rămâne pe funcţie, iar, în lipsa lui, la comanda IPJ Hunedoara a fost împuternicită altă persoană, tot pentru şase luni. De fapt, prin acelaşi ordin al ministrului de Interne, comisarul şef de poliţie Marcel Zaharie, adjunct al şefului IPJ Hunedoara, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al poliţiştilor hunedoreni. Centrul Chinologic Sibiu se află în subordinea Ministerului Afacerilor Interne şi este singura unitate cu acest profil de la noi din ţară.
Comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru are 47 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Şi-a început activitatea în anul 1994 ca Ofiţer Operativ Principal 1 la IGPR – Direcţia Cercetări Penale. În perioada 2006 – 2007 a fost Şef Birou Investigarea Fraudelor în cadrul Poliţiei municipiului Deva. Începând din 20 februarie 2007 şi până în 17 iunie 2008 a îndeplinit funcţia de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Deva. De atunci şi până în prezent a fost şeful IPJ Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Era mai bine fara acest oltean pus in functie de hotuk judetului, Molot. Tot militie e acest Ipj hd.

  • Ba comunistilor mai cenzurati mult? Ce-i mai pupati in cur pe militienii astia spagari. Oricebom are dreptul la un comentariu. Nu mai d-ati stiri de mizeriile astea de pifulescu, luptatorul de sumo micu dan si de avortatul ala de dumitru. Huooo

  • Nu va pkace ce-am scrus de umflatu si spagaru de dan mircea micu? Pai sunt lucruri adevarate. Dar de militianul si sifonul de mircua pifulescu? La fel e adevarat. Astia doi plus afemeiatul si soagarul de liviy dumitru au ajuns sefi cu ajutorul pilelor, altfel erau oalmasi si acum. Asta e adevarul. Nu-i mai pupati in cur ca nu are rost.

  • Un curvar si un mincinos ordinar acest oltean. Pacat de sotia lui ca trebuie sa indure atitea de la excricul asta.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

7 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

7 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

7 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

7 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

9 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

9 ore ago