„Are şanse de a fi la Olimpiadă”

02 bulina alba Razvan-Marcu-2Ciprian Marinuţ

Răzvan Marcu (foto), de la SCM Deva, noul şi vechiul campion naţional indoor la tir cu arcul, are cele mai mari şanse de a se califica la Jocurile Olimpice, a afirmat Viorel Hăbian, antrenorul Lotului Naţional al României.

Trei candidaţi, un favorit
Rezultatele obţinute de sportivii de la SCM Deva la Campionatul Naţional de tir cu arcul indoor, desfăşurat la finalul săptămânii, la Deva, l-au determinat pe antrenorul Viorel Hăbian să fie încrezător în perspectiva competiţiilor viitoare. Tehnicianul a spus că trei dintre sportivii săi au şanse mari de a se califica la Jocurile Olimpice Rio 2016 şi a precizat că unul dintre favoriţi este Răzvan Marcu. „Răzvan Marcu, Luminiţa Boroş şi Ghenadie Iepure sunt arcaşii cu cele mai mari şanse de a se califica la Jocurile Olimpice. Dintre ei, Răzvan Marcu este în formă maximă. Are o perioadă bună şi cred că dacă va avea puţin noroc va prinde biletele pentru Jocurile Olimpice. Toate acţiunile pe care le vom avea de acum înainte vor avea în prim plan Jocurile Olimpice. În luna martie, mai exact pe data de 7, vom intra în pregătire centralizată la Izvorani, după care vom ataca noi competiţii”, a declarat antrenorul Viorel Hăbian.
Arcaşii de la SCM  Deva au dominat Campionatul National de tir cu arcul indoor la care au participat 100 de sportivi de la 10 cluburi din ţară. Sportivii pregătiţi de Viorel Hăbian au cucerit   peste 10 medalii la întrecerea ce s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Deva. Tehnicianul a dorit să precizeze că şi generaţia performerilor de mâine este promiţătoare. „La proba olimpică de seniori, noi am luat patru titluri naţionale şi unul de vicecampioni naţionali. Rezultatele sunt bune şi promiţătoare dacă ţinem cont şi de faptul că sportivii cadeţi au luat medalii la juniori. Deci avem şi viitorul asigurat”, a comentat Viorel Hăbian.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.