Categories: EvenimentFlash

BREAKING NEWS. Percheziții ale procurorilor DNA la CJ Hunedoara și în alte locuri din județ!

    Potrivit unui comunicat al DNA, procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 10 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 7 locații situate în județul Hunedoara, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, iar restul domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, se precizează, în comunicatul DNA..

    Surse juficiare precizeqază că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, în această dimineață de marţi, la Consiliul Județean Hunedoara. Percheziţii au loc şi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara. Se pare că procurorii anchetează fraudarea concursului de ocupare a unui post de director.Potrivit acelorași surse judiciare, procurorii fac percheziţii în mai multe birouri, printre acestea numărându-se în care îşi desfăşoară activitatea Corpul de Control al fostului preşedinte Mircea Moloţ, la Arhivă şi la Serviciul Administraţie Publică Locală. Percheziţii au loc şi la domiciliul unor angajaţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara. Vom reveni cu amănunte. (Mircea Crivăț)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Astea sunt doar citeva functii ocupate de slugile lui molot. Mai sunt multe. Aveti mult de munca cei de la dna cu acest infractor de molot. Nu putea sa comita atitea infractiuni fara ajutorul celor mentionati mai sus.cind erau reclamatii depuse impotriva lui molot ori nu se inregistrau ori se solutionau in favoarea lui molot.

  • Toate examenele pt ocuparea functiilor importante din judet au fost fraudate de molot. Si seful de la dga costea viorel este tot sluga lui molot si a lui liviu dumitru.

  • Florineee esti simpatizantul Elenei Udrea ?
    Lasa tata gargara, dute la DNA si fa plangeri, daca stii ceva cu adevarat, cu probe, crede-ma sunt mult mai utile (tuturora).
    Chestii de asta - vorbe, fara probe, sunt egale cu ZERO.
    Oricum DNA ul e foarte ocupat acum. Ce vezi tu e partea vazuta a ICEBERGULUI. Acum se lucreaza Nistor, Marica, Harau, Vochitoiu.
    Si inca ceva, ura nu face bine. Si dreptatea trebuie facuta echilibrat.
    Capat in Romania nu are, ca mama hotilor e permanent insarcinata.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago