BREAKING NEWS. Procurorii DNA fac percheziţii la Consiliul Judeţean, la casa lui Moloţ şi firmele având legătură cu acesta!

    05-mircea-ioan-molot-351În această dimineaţă, procurorii DNA-Serviciul Teritorial Alba au descins la Consiliul Judeţean Hunedoara, unde biroul preşedintelui şi alte birouri au fost sigilate Potrivit primelor informaţii, percheziţiile au loc la casa din Deva a preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Moloţ, precum şi la firme având legătură cu Moloţ.

Potrivit comunicatului DNA, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în județul Hunedoara, la Consiliul Judeţean, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice.
Sunt cercetați președintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, și ginerele acestuia, Roberto Venter, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2011-2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție.
Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și a mascaţilor de la  Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. Vom reveni cu amănunte.(Mircea Crivăţ)

6 comentarii la „BREAKING NEWS. Procurorii DNA fac percheziţii la Consiliul Judeţean, la casa lui Moloţ şi firmele având legătură cu acesta!”

 1. Ori e prost, ori se preface.
  Ca presedinte al CJ este ordonator de credite.
  In pixul lui stau milioanele de euro, sta bugetul CJ.
  A spune ca nu stie cine a castigat contractele inseamna ca nu isi face atributiile de serviciu.
  Daca angajatii i-au bagat sub nas hartii pe care el doar le semna, tot vinovat se face.
  Parerea mea e ca face pe nevinovatul.
  Sa lasam justitia sa isi spuna cuvantul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.