Biroul de permise auto din Petroşani va fi operaţionalizat

Serviciile publice judeţene pentru permise de con­ducere şi înmatriculare a vehiculelor vor organiza 26 de sedii secundare şi în alte localităţi, pe lângă cele exis­tente în municipiile reşedinţă de judeţ, a anunţat minis­trul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

În judeţul Hunedoara, biroul va deservi Valea Jiului şi va funcţiona în Petroşani, dat fiind faptul că locuitorii din sudul judeţului erau nevoiţi să parcurgă 100 de kilometri pentru a-şi rezolva problemele. „Această măsură repre­zintă încă un pas important al MAI pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetăţenilor care solicită derularea de operaţiuni pe linie de înmatriculare auto să aleagă între sediul aflat în municipiul reşedinţă de judeţ sau sediul secundar, ceea ce va conduce la diminuarea distanţelor parcurse în vederea soluţionării diferitelor operaţiuni, dar şi la reducerea aglomeraţiei”, a declarat Marcel Vela.
În biroul de la Petroşani vor fi preluate documentele necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor şi de eliberare a plăcuţelor cu numere de înmatriculare. Ministrul vrea ca birourile să fie operaţionalizate din data 22 septembrie a.c. (M. Gânju)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.