Categories: Eveniment

Beţivul care a făcut praf patru maşini, adus cu mandat la judecată

Teribilistul care a provocat accidentul din faţa Primăriei Petroşani, când a rănit două persoane şi a făcut praf patru maşini, pentru că s-a urcat la volan beat criţă şi fără a avea permis, va fi adus la judecată de poliţişti.
Magistraţii Judecătoriei Petroşani au emis un mandat de aducere pe numele lui Eugen Iedlicică, la termenul din această lună, dat fiind faptul că individul, deşi a fost cercetat în stare de libertate, nu s-a prezentat la proces. Tânărul de 25 de ani a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul, deşi se afla sub influenţa alcoolului. Individul a scăpat însă de acuzaţia de furt, dat fiind faptul că în prima fază a cercetării penale s-a bănuit că a sustras autovehiculul de teren cu care a produs accidentul.
Iedlicică a provocat un teribil accident de circulaţie în centrul municipiului Petroşani. Individul s-a îmbătat criţă şi i s-a făcut de o plimbare prin centrul localităţii, deşi nu avea permis de conducere. S-a urcat într-o maşină de teren ce aparţinea unui cunoscut de-al său şi din cauza băuturii a acroşat o dubiţă parcată, după care a tamponat un autoturism care circula în faţa sa şi pe care l-a proiectat într-un copac. Autoturismul condus de tânăr s-a oprit după ce a mai tamponat alte două maşini, parcate în zonă. La testarea făcută de poliţişti la faţa locului, bărbatul avea o alcoolemie de 1,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar legiştii au stabilit că tânărul avea în sânge o alcoolemie apropiată de coma alcoolică. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago