Bende Barna menţinut manager al Spitalului din Hunedoara

Nicolle Ebner

În şedinţa de ieri, Consiliul Local Hunedoara a aprobat transferarea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara, în subordinea administraţiei municipale.

Consilieri locali, membri în CA

Prin dispoziţia primarului Ovidiu Hada, doctorul Bende Barna (foto) a fost menţinut în funcţia de manager, dar conform noilor prevederi legislative, interimar, pe o perioadă de trei luni, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului. Tot în şedinţa de ieri, au fost numiţi şi cei doi reprezentanţi ai Consiliului local, în Consiliul de administraţie al Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara. „Cei doi reprezentanţi votaţi de Consiliul local sunt dr. Richard Zuberecz, consilier local PNL şi Szomboti Karol, economist. Ca supleanţi, au fost votaţi dr. Bianca Farcaş, consilier local PSD şi Constantin Bălănoiu, economist”, a anunţat primarul Ovidiu Hada. Edilul şef al municipiului Hunedoara încă nu şi-a numit propriul reprezentant în Consiliul de administraţie al spitalului. „O voi face, după semnarea oficială a protocolului de preluare a unităţii spitaliceşti”, a menţionat Ovidiu Hada.

Ceremonia de semnare a protocoalelor de transfer a instituţiilor spitaliceşti din judeţul Hunedoara din subordinea Ministerului Sănătăţii, către autorităţile locale, are loc astăzi, începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Domnule doctor Bende Barna in Octombrie 1994 am fost operat cu proteza de sold Moore, de dumneavoastra, impreuna cu domnul doctor Noveanu pe timpul cand va efectuati rezidentiatul la Spitalul Foisor. Si pe aceasta cale tin sa va aduc recunostiinta mea pentru exceptionalul modul de a fi DOCTOR cu adevarat si pentru faptul ca mi-ati redat prin operatia facuta de dumneavoastra mobilitatea piciorului operat. Si acum imi aduc aminte de cuvintele dumneavoastra care va aflati intr-o miercuri, la Policlinica din spatele Spitalului Foisor care imi rasuna in minte si acum: Daca vrei sa te operaz intr-o jumatate de ora sa fi aici cu bagajul pentru internare iar daca nu esti hotarat sa nu mai vii. V-am ascultat si nu imi pare rau de acest lucru ca m-ati facut bine. Inca o data va multumesc si cat mai am de trait ( Acum am 63 ani ) va voi purta pana la sfarsit recunostiinta mea. Cu stima si consideratie Tony Popescu

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

18 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

18 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

18 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

18 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

18 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

18 ore ago