Categories: Actualitate

Bazinul olimpic din Geoagiu-Bãi va fi pus în funcţiune în acest weekend

Magdalena Şerban

Concursuri cu premii, pool party cu Dj Alvin, locuri de joacă special amenajate pentru prichindei, mâncare bună, multe surprize şi şezlonguri din partea casei. Cam asta îi aşteaptă pe cei care aleg să-şi petreacă weekend-ul în Staţiunea Geoagiu-Băi, mai exact, la Complexul Băile Daco-Romane. Ştrandul de aici vine cu o atracţie în plus: va deschide porţile bazinului olimpic.
Duminică e ,,Marea Bălăceală“
Preţurile de intrare în ştrand sunt 15 lei pentru copii şi pensionari şi 20 de lei pentru adulţi, iar dacă vremea va scoate colţii, apa din bazinul mic poate fi probată fără probleme, acesta fiind acoperit cu un balon de protecţie. Restaurantul e pregătit cu meniuri estivale şi  bunătăţi culinare din sfera tradiţional românească şi nu numai. Cele două bazine în aer liber, unul a cărui adâncime este de la 1,6 metri la 3 metri şi cel olimpic, singurul din Transilvania, de 2,4 metri adâncime, pot fi luate cu asalt de pasionaţii de bălăceală. Asta, deoarece olimpicul va fi pus în funcţiune pentru prima dată, chiar în acest weekend. Trebuie menţionat că toate bazinele au apă termală.
Pe ritmuri de saxofon
În completarea zilelor de plajă, sâmbătă seara, începând cu ora 22, invitatul special al Clubului Tarabostes este Mr. Saxobeat, saxofonistul renumitei Alexandra Stan. Ritmul distracţiei va rămâne în mâna lui Dj Alvin, care promite hituri până în zori. Doamnele şi domnişoarele vor beneficia de intrare liberă, iar domnii trebuie să scoată din buzunar 15 lei, atât cât costă un bilet la preţ normal. Rezervări se pot face la telefon 0722/488123 sau  0727/042111. Tot cu titlu de noutate este şi faptul că super petrecerea de vacanţă va debuta în acest an cu nume grele precum cel al veteranilor de la BUG MAFIA, care vor susţine un concert în 20 iunie, ora 22.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Un sfert de veac de comunitate – Cărturești în orașul tău

Experiență unică Cititorii care vizitează Cărturești spun că e „un loc magic”, „un loc în…

56 de minute ago

Primarul faptelor concrete. Primarul comunității!

În cei trei ani și șase luni ai mandatului de primar, mandat câștigat în urma…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele că o domnișorică a fost pusă pe o funcție demnă de tinerețea…

18 ore ago

Bulina albă

Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăștie Pentru că a făcut din centrul orășelului un peisaj cochet,…

18 ore ago

Laurențiu Nistor: A început modernizarea DJ 705A pe sectorul Orăștie – Costești, unul dintre cele mai importante drumuri din punct de vedere turistic

Infrastructura rutieră de acces spre Ce­tățile Dacice din Munții Orăștiei se moder­nizează cu fonduri europene…

18 ore ago

Bulina neagră

Constantin V., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru mai multe furturi din…

18 ore ago