Weekend cu apă termală, nămol şi Nino Deejay, la Geoagiu-Băi

07 Nino DeejayMagdalena Şerban

Nici nu s-a dat bine startul la băile cu nămol de turbă, că ştrandul din Staţiunea Geoagiu-Băi este luat cu asalt de doritori. Şi în acest sfârşit de săptămână, oferta rămâne la fel de bogată, pentru toate vârstele. După cum se ştie, nămolul nu e indicat doar în tratarea reumatismului, ci şi a sechelor musculo-articulare, nervoase periferice după traumatisme, precum şi a afecţiunilor dermatologice sau pur şi simplu, ca prevenţie.
Dacă pe de o parte, tarifele practicate în cazul procedurilor cu nămol terapeutic sunt cu mult sub cele din ţară (o împachetare simplă costă 15 lei, iar una la cadă ajunge la 30 de lei), nici la capitolul mâncare, reprezentanţii Complexului Băile Daco-Romane nu stau mai rău. Linia de autoservire recent deschisă vine cu o bogată paletă gastronomică, iar preţurile sunt ca pentru o zi de plajă.
Cei veniţi la baie şi plaje în ştrand pot lua parte la diferite concursuri cu surprize. De asemenea, pot asculta cele mai noi hituri, transmise non-stop, sau pot participa la pool party, asezonate cu muzică şi băuturi estivale. În timp ce adulţii se vor bucura de plajă şi baie, copiii pot fi lăsaţi în spaţiile de joacă special destinate. În caz că vine ploaia, balonul cu aer cald se va lăsa peste bazinul mic, astfel încât să se poată continua bălăceala. În ce priveşte biletele, preţurile de intrare sunt de 15 lei pentru copii şi pensionari şi 20 de lei pentru adulţi.
Amatorii de petreceri nocturne sunt aşteptaţi în  clubul Tarabostes, unde sâmbătă, începând cu ora 22, invitatul special din Tarabostes va fi Nino Deejay (foto), rezident al renumitului club B.O.A din Bucureşti. Warm-up & after sunt asigurate de DJ Alvin. Preţul unui bilet de intrare în club este de 15 lei, iar rezervări se pot face la numerele de telefon 0722/488.123 sau 0727/042.111. Doamnele şi domnişoarele beneficiază de intrare gratuită.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.