Categories: ActualitateFlash

Bătrână din Şoimuş violată, bătută şi tâlhărită de un recidivist

Mircea Crivăţ

Momente groaznice pentru o femeie, în vârstă de 72 de ani, din comuna Şoimuş. Aceasta a fost bătută şi violată de un individ de 52 de ani, care a pătruns în locuinţa sa în miez de noapte, spărgând un geam al casei. Teribila faptă a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Violatorul a pătruns în casa bătrânei, care locuia singură, cu intenţia de a sustrage bunuri şi de a întreţine raporturi sexuale. A violat-o pe septuagenară şi apoi a bătut-o pentru a-i da economiile.
După ce a scăpat din mâinile individului, bătrâna şi-a anunţat fiul de ceea ce a păţit, iar acesta a sesizat Poliţia Şoimuş. În urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe suspect şi să afle tot ceea se s-a întâmplat. Astfel, anchetatorii au aflat că individul se numeşte Mircea Nuţă, are 52 de ani şi este din judeţul Dolj. El lucra în zonă la o stână de oi şi a intrat peste bătrâna de 72 de ani, ştiind că locuieşte singură.
Potrivit surselor judiciare, Mircea Nuţă este un cunoscut al oamenilor legii din judeţul Dolj, după ce a comis mai multe violuri, pe raza judeţului Dolj şi a celor limitrofe, el fiind se pare profilat pe violarea de taximetriste.
Magistraţii Judecătoriei Deva l-au arestat pe individ pentru 30 de zile, iar poliţiştii şi procurorii îl cercetează pentru infracţiunile de viol, violare de domiciliu şi tâlhărie calificată.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Reangajati-l repede pe Barna, cel mai prost militian care a existat pe Terra.

    Baaa, esti prost ? Baaa, esti Barna ? :) :)

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 ore ago