Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Lucrurile sunt clare în regiunea cu lăm­pașe. Dacă n-ar fi vorba de democrație, parcă nici n-ar mai trebui chel­tuiți banii publici cu ale­gerile, că voința ma­jo­rității este clară încă dinainte de data scru­ti­nului. Zvo­narii avizați din sudul județului ne-au spus cu tărie că nu va exista nici măcar o singură schim­bare la șefia localităților, lucru confirmat de hoar­dele de specialiști în isco­dire. Nici măcar în com­ponența legis­la­ti­vu­lui local nu se produc sur­prize, așa că băieții în­scriși în cursa îm­po­triva actualilor dirigui­tori au făcut și ei un joc de glezne, să vadă lu­mea că-s bărbați. Ace­iași bârfitori avizați spun că nici măcar la șefia județului nu există o intenție de schim­bare iar actualul șef va lua cam tot atâția soldați din regiune ca la ale­gerile trecute, poate chiar o idee mai bine. Singura surpriză va fi doar decăderea ire­vo­ca­bilă a unei formațiuni istorice, care mai avea o brumă de simpa­ti­zanți și era cât de cât vizibilă în regiune.

 

Să fie lipsit de carac­ter ori așa i s-a cerut pentru a-și păstra func­ția? O întrebare care se află pe buzele tuturor politicienilor, dar și unor electori din regiunea cu lămpașe. Gurile rele spun că un candidat obscur a fost propulsat în fruntea listei unei for­mațiuni la presiunea unui politi­cian con­tro­ver­sat. Omul a pierdut cu brio alegerile trecute și cu greu și-a găsit un post de șef într-o ins­ti­tuție a statului. Picat tot cu brio la un examen, po­liticianul devenit func­ționar a reușit în cele din urmă să acceadă pe funcție. Cârcotașii spun cu tărie că a primit pos­tul în urma unor ne­go­cieri politice și a cam rămas dator. Acum a trebuit să plătească iar prețul a fost să-și tră­de­ze prietenul de-o viață, lucru pe care l-a și făcut.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

8 ore ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

8 ore ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

8 ore ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

8 ore ago

Alcoolică acuzată că-și terorizează soacra și soțul

Femeia se îmbată în fiecare zi și provoacă scandal, țintele sale fiind soțul ei și…

8 ore ago

Doi tineri din Hațeg au golit o hală de producție din Oțelu Roșu

Hoții și-au planificat în detaliu spar­gerea din județul vecin și au furat scule și echipamente,…

8 ore ago