Nici o surpriză la alegerea conducerii județene a liberalilor

Deputatul Vetuţa Stănescu (foto) a fost aleasă în funcţia de preşedinte al or­ga­ni­zației judeţene Hunedoara a PNL, ea menţionând că prioritatea mandatului său va fi ca liberalii să câştige judeţul Hune­doara la viitoarele alegeri.
„Prioritatea zero a PNL este aceea de a câştiga judeţul Hunedoara şi de a-l trans­forma într-un judeţ al progresului, într-un judeţ în care dezvoltăm, în care nu spunem minciuni, în care investim şi aducem investitori, în care ne păstrăm tinerii acasă. Aceasta este prioritatea PNL şi a mea în calitate de preşedinte ales cu majoritatea sufragiilor”, a spus Vetuţa Stănescu.
Întrebată despre faptul că a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu a men­ţionat că acest lucru arată susţinerea pe care o are în cadrul filialei din partea pre­şedinţilor de organizaţii, a primarilor şi aleşilor locali ai partidului.
În ceea ce priveşte alegerile pentru vii­torul preşedinte al PNL, ea a precizat că de­cizia referitoare la susţinerea unei anumite mo­ţiuni o va lua conducerea filialei ju­de­ţene a PNL.
La alegerile pentru șefia organizației județene Hunedoara a PNL au lipsit membri PNL Deva, care și-au arătat, astfel nemulțumirea față de can­didatura Vetuței Stă­nescu pentru șefia filialei. Cu toate acestea, șe­dința de alegeri a fost statutară, din 500 de delegați participând 455. (A. Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru această…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Jaf la drumul mare are loc într-o localitate situată la poalele mun­ților din sudul jude­țului.…

20 de ore ago

Bulina albă

Camelia Bedea, primarul comunei Vălișoara Pentru că a lansat îndemnul ca cetățenii să ajute familiile…

20 de ore ago

Bulina neagră

Nicolae F., din municipiul Vulcan Pentru că se află în stare de arest preventiv, fiind…

20 de ore ago

O Pediatrie Nouă la Deva, în luna cadourilor

Adriana Năstase Administratorul public al județului, Costel Avram (foto), a afirmat recent la ședința de…

20 de ore ago

Beat, fără permis de conducere, s-a băgat cu mașina într-un stâlp

Un hunedorean s-a urcat băut la volanul mașinii, deși nu avea permis de conducere și,…

20 de ore ago