Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Protejat de teamă sau pentru plocoane? Asta se întreabă mai mulți binevoitori din re­giunea cu lămpașe de multă vreme, după ce un interlop și-a cam fă­cut de cap. Omul, im­plicat în mai multe fără­delegi, a avut grijă să-și facă prieteni prin structurile de ordine publică și astfel, dacă ne luăm după zvoneri, și-a putut vărsa furia pe oricine nu era de acord cu el. Nu de pu­ține ori în zona în care trăiește au fost mo­bi­lizate forțe armate pen­­tru a păstra liniș­tea, dar individul tot nu s-a potolit. Gurile rele spun că există un mo­tiv pentru care in­di­vi­dul s-a bucurat de li­bertate și de protecție din partea unor pur­tă­tori de uniformă. Cu unii s-a îndrudit iar pe alții i-a ploconit. Totuși, după ultimele esca­pade publice, cineva mai vigilent și cu grade a hotărât că este tim­pul de liniște, așa că i-a pus brățări individului.

 

S-a vrut schimbare de generație la o sub­unitate dintr-o struc­tură ce se ocupă de siguranța populației. Câr­cotașii spun că șe­ful de circă a decis că este timpul să se re­tragă din activitate iar în locul său să lase un tânăr bun în meserie, dar fără carnet de par­tid. Ei bine, dacă ne luăm după cârcotași, aceasta ar fi o mare pro­blemă. Gurile rele spun că șeful cel mare a trasat un alt locțiitor, un membru de partid fără prea multă încli­na­ție către meserie. Cum cărțile ar fi făcute, cel care ocupă încă func­ția nu mai renunță la fotoliul de conducere, cel puțin încă o bună bucată de vreme, până când își va convinge discipolul să intre în politică. S-au măcar șe­ful cel mare cum că între un profesionist și un lipitor de afișe e mare difefență.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc zvonerii pe la colțuri că un personaj de la noi s-a enervat tare de…

25 de minute ago

Laurențiu Nistor: Investiții în modernizarea Caselor de cultură din Orăștie și Hunedoara

Municipiul Orăștie, capitala culturală a județului Hunedoara, merită să aibă o sală de spectacole adecvată…

26 de minute ago

Bulina albă

Ami Costa, elevă în clasa a V-a la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva…

26 de minute ago

Bulina neagră

Cristian F., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată după ce a…

27 de minute ago

ANAMARIA GAVRILĂ, candidat POT la Primăria Deva: „Voi fi un Primar care sprijină firmele locale, nu care le alungă sau le pune bețe în roate!”

„Spunem NU firmelor de casă ale di­fe­riților oameni politici, care n-au făcut nimic altceva decât…

30 de minute ago

Principalele proiecte ale Primăriei Hunedoara pentru următorii patru ani (III). Hunedoara pe mâini bune

Şcoli demne de secolul XXI   Încă din primul meu an de mandat, unităţile şcolare…

31 de minute ago