Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un șefuleț a dat iama în banii încasați de la cetățeni, iar a­cum nu știe pe unde să scoată cămașă. Omul nostru, pila unui șef mai mare din alt județ, a fost pus să coor­do­neze activitatea ser­vi­ciu­lui, dar s-a gândit că, pe lângă salariu să mai ia ceva bănuți, să nu stea degeaba. Ast­fel, el a furat, frumos, curat, în fiecare zi câte o sumă frumușică, iar acum când s-a aflat ce nebunie a făcut el, suma este una mare de tot. Problema este cum să anunțe oa­menii că șefulețul nos­tru a furat, când e pila unora de la butoane? Zvonerii susțin că vom afla în curând cum stau lucrurile în acel loc și dacă a fost a­nunțat furtul la Poliție.

 

Gurile rele vorbesc pe la colțuri că unii po­liticieni făceau afaceri pe la un ștrand din zonă, iar noaptea, ca hoții își împărțeau lu­crările de construcții. Cam așa se lucra într-o localitate de la noi, iar lucrurile, vă dați sea­ma, că nu au mers bine pentru cetățeni, doar pentru politicienii care în acest timp și-au um­plut buzunarele de bani. Mulți bani, lucrări prost executate. Zvo­nerii șușotesc că un personaj dicta totul, cine să ia lucrarea X, cine lucrarea Y, iar banii veneau toți la el și el îi împărțea apoi. Ghinionul lor este că sunt ceva înregistrări cu aceste întâlniri ac­vatice, iar adevărul se afla.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

8 ore ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

8 ore ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

8 ore ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

8 ore ago

Alcoolică acuzată că-și terorizează soacra și soțul

Femeia se îmbată în fiecare zi și provoacă scandal, țintele sale fiind soțul ei și…

8 ore ago

Doi tineri din Hațeg au golit o hală de producție din Oțelu Roșu

Hoții și-au planificat în detaliu spar­gerea din județul vecin și au furat scule și echipamente,…

8 ore ago