Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Cârcotaşii din sudul ju­dețului vorbesc despre o întâmplare ce se putea transforma într-o tra­ge­die, iar vinovatul, o cu­coa­nă, n-are nici ce-l mai mic regret. Conform celor spu­ne de bârfitorii avizați, un copilandru a fost la un pas de a-şi pier­de viaţa din cauza in­competenței fe­meii, la fel cum deja s-a în­tâm­plat într-o altă zonă a țării. Respectiva l-a găsit pe băiat cu o boală in­exis­tentă şi i-a dat un pumn de pastile, iar co­pilul s-a intoxicat şi abia a putut ajunge la doctor. Norocul lui a fost că un alt medic şi-a dat seama de problemă şi l-a trimis repede către vestul ţării, unde a şi fost salvat. După cum era normal familia micuţului s-a dus să ceară explicaţii cu­coa­nei. Oamenii au aflat însă că nu se pot atinge măcar de un fir de păr al femeii. Şeful unităţii le-a spus în faţă că respec­tiva este ţinută pe post pentru că are pile, şi a recunoscut că este in­competentă.

 

Psihoză de-a dreptul în toată regiunea cu lăm­pașe, după ce s-a aflat că un mare investitor po­posește pentru a investi. Are forţă de muncă dis­ponibilă și ieftină, mult mai ieftină decât în alte zone ale ţării, dar şi o am­plasare bună și-și poate trimite marfa importată din Occi­dent către sudul şi estul ţării. Vestea bună pentru mulţi a căzut ca un trăsnet pentru o mână de afa­cerişti locali, unii interlopi în ade­vă­ratul sens al cu­vântului. Bârfitorii spun că res­pec­tivii sunt de-a drep­tul terorizați de faptul că vor rămâne fără sursa lor de jecmăneală, dar și fără oameni. Gurile rele spun că şeful lor, om de bază al comunității interlope, cu o condamnare în vigoa­re, deja s-a întâlnit cu nişte politicieni şi a pro­mis o co­tizație substan­ți­ală dacă vor pune bețe-n roate in­vestitorului. N-a prea avut mare succes oferta lui, dar lucrurile nu sunt rezolvate. Omul, mai spun zvonarii, are un plan de rezervă pentru a-și încurca rivalul în afaceri. Ar fi apelat pe la găinari, câtă frunză și iarbă în zonă, pentru a-i pune investitorului afacerea pe butuci.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago