Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii prin târg că s-a in­fla­mat un personaj din zonă după ce un șe­fuleț a decis să schim­be barca. Cică zvonerii povestesc pe la colțuri că șefulețul de care vorbim nu a mai re­zistat presiunilor de a face doar ilegalități, dictate de conducerea cea mare. Omul nostru a spus, astfel, pas și își vede în continuare de trea­bă, chiar dacă riscă să fie dat afară de pe post. Nu-i bai, a spus respectivul, de­cât în pușcărie, mai bine liber și fără job. Gurile rele susțin că șeful său a făcut o criză de isterie, după ce a aflat ce vrea să facă omul.

 

Spun zvonerii prin târg că o duduie de la o firmă privată a reușit să achiziționeze un apar­tament de lux, în cen­trul orașului cu Ce­tate. Până aici, nimic special. Zvonerii au aflat și acum poves­tesc pe la colțuri că du­duia noastră nu a plătit nici un leu pe apartament, dar s-a obligat să presteze une­le servicii pentru cel de la care l-a cum­părat. Vorbesc câr­cotașii că personajul este unul important prin zonă, și care este foarte bucuros că a putut să facă acest gest pentru tinerica noastră. Și asta fără să afle foartă multă lume.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

4 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

4 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

4 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

4 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

5 ore ago