Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Metehnele co­mu­niste n-au apus în re­giunea cu lămpașe a județului. Gu­rile rele spun că șefii unei instituții de forță s-au gândit că nu pot face față valului de fără­delegi derulate în re­giune, dar cum bilan­țul trebuie să fie fa­vo­rabil, au ascuns mizeria sub preș. Dacă este să ne luăm după bârfitori, în regiune au loc zilnic tot felul de ile­galități, unele grave, iar multe cartiere sunt stă­pânite de indi­vizi care știu doar legea pumnului și terorii. Toate aceste ca­zuri, dacă ar ajunge la urechile lumii, ar avea repercusiuni asu­pra șe­filor instituției obligată să stârpească fărădele­gile. Așa că diri­guitorii insti­tu­ției și șefii celor care ar trebui să-și facă datoria au convenit să le țină sub tejghea, adică să nu afle lumea de ele. Zvonarii spun că de cele mai mul­te ori cei care decid as­cun­­de­rea adevărului sunt șefii din teritoriu, pentru că ei ar fi primi care și-ar pierde funcțiile în caz că cineva se va uita la de­bandada din circa lor.

 

Un sistem prost cu oameni incapabili ar fi dus la pierderea unei vieți, spun bârfitorii. Mul­­te voci din regiunea cu lămpașe susțin cu tărie că un individ, năs­cut cu răul în sânge, ar fi cel care a snopit în bă­taie o bunicuță, a siluit-o, ca mai apoi să-i ia viața. Auto­ritățile încă nu vor­besc despre autor și este și normal să fie așa, pentru că l-ar pune în gardă. Asta nu opreș­te însă gura lumii să emită ipo­teze. Astfel, tâ­nărul acu­zat de co­mu­nitate și-a siluit sora, și-a sno­pit în bătaie pă­rinții și a comis și alte fărădelegi, chiar foarte multe. Re­cent ar fi fost obligat să nu se mai apropie de vic­timele sale, și pentru că nu mai avea un aco­pe­riș, zvo­narii spun că a fost văzut hoinărind pe lângă lo­cu­ința bunicuței. Cer este că dacă se va do­vedi că neadaptatul este autorul grozăviei, acest lucru va arăta încă o dată că aveam un sistem prost, cu legi proaste, cu șanse inexistente de reedu­ca­re a unor astfel de indivizi.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

8 ore ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

8 ore ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

8 ore ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

8 ore ago

Alcoolică acuzată că-și terorizează soacra și soțul

Femeia se îmbată în fiecare zi și provoacă scandal, țintele sale fiind soțul ei și…

8 ore ago

Doi tineri din Hațeg au golit o hală de producție din Oțelu Roșu

Hoții și-au planificat în detaliu spar­gerea din județul vecin și au furat scule și echipamente,…

8 ore ago