Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Râd până și curcile de pățania unui mahăr din regiunea cu lămpașe. In­dividul este un adver­sar înverșunat al șefilor localității și nu ezită cu orice ocazie să se ma­nifeste în public. Zilele trecute, susțin cu tărie bârfitorii, omul stătea la o terasă la o șuetă cu niște amici și s-a gândit să-și omoare timpul ve­rificând ce mai apare legat de urbe pe o rețea socială. A văzut un sus­ținător înfocat al edililor și s-a pus pe comentat. Cârcotașii spun că a primit imediat o replică inteligentă iar acest lu­cru l-a înverșunat de a ajuns la suduieli în co­mentarii. Nu s-a gândit o clipă că se va vedea față-n față cu interlo­cu­torul său, dar hazardul a lucrat. Zvonarii spun că la vreo două zile dis­tanță, afaceristul a avut o vizită de la o instituție de control iar în fruntea echipei se afla chiar cel pe care-l suduise și-l po­negrise în fel și chip.

 

Proiect grandios în sudul județului, într-o urbe care se vrea o destinație turistică de viitor. Gurile rele spun că șefimea se laudă peste tot cu ceea ce va face, adică cu joncțiu­nea cu o stațiune dintr-un județ învecinat, care va aduce raiul pe pământ în zonă. În realitate ar fi vorba de cu totul și cu totul altceva, iar edilii vor să-i cadorisească pe niște afaceriști locali, buni parteneri de afa­ceri de-ai lor, cu un drum asfaltat ca-n pal­mă din banul public. Zvo­narii susțin că băieții deștepți ar urmări o cale de acces spre o zonă cu aur verde, să poa­tă să-și exploateze re­sursa, deci nu neapă­rat o autostradă. Pro­ble­ma este că drumul în cauză se afla în sub­or­dinea unei regii, aceasta având grijă să țină sub un oarecare control ac­ce­sul și exploatările. Odată trecută la pro­prie­­tatea urbei, calea se poate amenaja și des­chide oricăruia.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

3 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

3 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

3 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

3 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

3 ore ago