Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Fost „copil de mingi” la un partid şi ajuns pe funcţie după ce şi-a făcut treaba ca un soldăţel dis­ciplinat, ba chiar a stat şi prin spital după o corec­ţie a adversarilor politici, un băiat ras în cap a ajuns iar în atenţia lumii. Gurile rele spun că omul s-a dus cu pupatul mâinii la un politician care can­didează. A promis vrute şi nevrute, susţi­ne­re totală, ba chiar şi că –i va aduce o căciulă de voturi. Omul n-ar fi vrut în ruptul ca­pului să se aso­cieze cu el, cel puţin nu în public, că n-are ima­ginea unui ne­prihănit. Cârcotaşii spun că până să-i spună că ar fi frumos şi bine să lucreze în linia a doua, individul deja a şi dat pe goarnă peste tot că el este mâna dreaptă a poli­ticianului, că va tăia şi va spânzura dacă va ajunge la ”butoane”. Tot gurile rele mai spun că a fost imediat scos pe uşă cu două şuturi în dos după ce candidatul a aflat de isprava sa.

Cu ce-şi mai pierd timpul băieţii cu ochii al­baştri? Spun gurile rele că doi băieţi puşi pe filaj s-au făcut de mirul lumii în capitala regiunii cu lămpaşe. Subiectul, care ar fi trebuit în permanen­ţă monitorizat, le-a făcut o figură de zile mari. Spun bârfitorii că omul a aflat că este filat şi i-a atras într-o cursă de zile mari şi mai că nu i-a lăsat fără epoleţi pe umăr. Atât i-a învârtit în oraş până când oamenii l-au pier­dut, iar mai apoi le-a apă­rut iarăşi în atenţie. Bă­ieţii au ajuns fără să-şi dea seama într-un local public unde au fost făcuţi cu ou şi cu oţet. Ruşinaţi de capcana în care au căzut, gurile spun că bă­ieţii s-au retras fără să spună pâs.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

21 de minute ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

22 de minute ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

22 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

23 de minute ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

27 de minute ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

28 de minute ago