Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că unii nu mai ştiu cum să cheltuie banii pe care îi iau din indemnizaţii şi sa­larii la stat. Cică spun zvonerii prin târg că se în­tâmplă pe la noi să fie şi persoane din astea. Care sunt băgate prin tot felul de comisii, comitete, con­silii, de unde le vin bani de nu pot să-i întoarcă cu lopata. Să nu credeţi însă că oamenii sunt aşa de pricepuţi, nici vorbă. Dar, fac parte din clasa care trebuie şi atunci şi numi­rile lor pe aceste funcţii se explică. Lumea se pare că a aflşat de aceste ma­ne­vre şi acum vrea să-i sanc­ţioneze pe cei care au girat asemenea si­tuaţii.

 

Povestesc cârcotaşii pe la colţuri că un edil din zonă a bătut tare cu pum­nul în masă. Su­pă­rarea lui a venit de la o situaţie extrem de neplăcută pen­tru el. Gurile rele şuşotesc că omul nostru a vrut să-şi angajeze iubita pe un post, dar a aflat nevasta. Şi, de aici, vă daţi seama că a început un adevărat show iar respectivul a fost nevoit să răspundă la întrebări incomode. Se pare că edilul nostru a fost dat de gol de un coleg, care i-a spus soţiei, iar aceasta a dus repede vorba mai departe. Nici nu vrem să ne gândim ce va ieşi de aici!.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

7 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

7 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

7 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

7 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

7 ore ago