Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că s-a rupt lanţul de iubire între doi politicieni. Zvo­nerii de serviciu şuşotesc pe la colţuri că totul s-a stricat din cauza unei fe­mei. Cârcotaşii care sunt bine informaţi dau ca sigură această informa­ţie. Cert este că cei doi nu-şi mai vorbesc, nu se mai caută, o linişte totală s-a aşternut între ei. Gurile rele cred că situa­ţia nu va dura foarte mult şi că ei au mai avut asemenea momente, dar lucrurile stau aşa în pre­zent ca şi cum nimic nu-i mai poate întoarce la ve­chea prietenie.

 

Povestesc zvonerii prin târg că un director de pe la noi, face ce face şi pică tot în picioare. Omul nos­tru s-a dat cu cei de stânga, ca să-şi păstreze postul de şef. Acum, când au venit săgetaţii la pu­tere, şi-a luat şi el să­geată la rever. Cică omul nostru le-a povestit ami­cilor că nu mai poate să renunţe la postul de direc­tor, deoarece nu mai ştie să-şi facă meseria, pentru că este şef de ani mulţi. În aceste condiţii, a mărturisit el, este nevoit să facă tot ce poate să rămână pe fotoliul de director. Şi dacă trebuie să treacă la maghiari, o va face şi pe asta.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

4 ore ago