Actualitate

Bărbatul care a violat domiciliul fostului prefect aşteaptă sentinţa

Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit termen de pronunţare în dosarul în care fostul prefect al judeţului Hunedoara, Aurelian Serafinceanu (foto), l-a dat în judecată pe Toader Tiron pentru violare de domiciliu. Data la care instanţa ar putea da sentinţa este 13 iulie.

În fond, dosarul s-a judecat la Judecătoria Petroşani. Tiron a fost condamnat la şapte luni de închisoare, condamnare la care s-a adăugat şi o pedeapsă de 320 de zile amendă, primită într-un alt dosar. În acest al doilea dosar, bărbatul a fost pedepsit tot pentru violare de domiciliu, victimă fiind fiul fostului prefect.
Reamintim că, incidentul pentru care fostul prefect a ajuns în instanţă s-ar fi petrecut cu patru ani în urmă. Toader Tiron, aflat în stare de ebrietate, a intrat în curtea locuinţei familiei Serafinceanu. După care, a început să strige că terenul pe care se află casa este al lui şi că nu va pleca din curte până nu i se va plăti contravaloarea terenului. În caz contrar, îi va omorî pe toţi. Toader Tiron a fost trimis în judecată pentru acuzaţia de violare de domiciliu. El a fost condamnat în trecut pentru omor, fiind eliberat din închisoare în 2010. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago