Actualitate

Violatorul domiciliului fostului prefect, condamnat definitiv

Adriana Năstase

Fostul prefect de Hunedoara, Aurelian Serafinceanu, a avut câştig de cauză în procesul cu Tiron Toader, bărbatul acuzat că i-a violat domiciliul. Magistraţii de la Curtea de Apel Alba au respins apelul lui Toader, sentinţa fiind definitivă.
„Tema“ acestui dosar a fost următoarea: Tiron Toader a fost acuzat că în urmă cu patru ani, aflat în stare de ebrietate, a intrat în curtea locuinţei familiei fostului prefect Aurelian Serafinceanu, din municipiul Petroşani. Bărbatul a strigat în gura mare că terenul pe care se află casa lui Serafinceanu este al lui şi că nu va pleca din curte până nu i se va plăti contravaloarea acestuia. În caz contrar, îi va omorî pe toţi. Cum era şi normal, omul a fost trimis în judecată sub acuzaţia de violare de domiciliu. Judecătoria din Petroşani l-a condamnat la şapte luni de închisoare, condamnare la care s-a adăugat şi o pedeapsă de 320 de zile amendă, primită într-un alt dosar. În acest al doilea dosar, bărbatul a fost pedepsit tot pentru violare de domiciliu, victimă fiind fiul fostului prefect.
Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondat apelul declarat de Tiron Toader împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Petroşani şi, în acelaşi timp, a admis apelul formulat de Serafinceanu prin care îl obligă pe Toader la plata cheltuielilor judiciare către acesta în sumă de 1.500 lei, decizia fiind definitivă.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

18 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

18 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

18 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

18 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

18 ore ago