Categories: Eveniment

Banii vor fi returnaţi de firma clujeană, în solidar cu inculpata

Cristina Ghenea

După mai bine de doi ani de procese, hunedorenii înşelaţi şi furaţi de Adriana Constantin (foto), brokeriţa din Deva, îşi vor primi banii înapoi. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ două milioane de euro.

Împreună cu firma pentru care lucra
În jur de 300 de persoane a reuşit femeia să păgubească până în anul 2009, când a fost prinsă. În calitate de director al filialei din Deva a SSIF Broker SA,
Adriana Constantin şi-a însuşit economiile clienţilor, lucru pe care l-a şi recunoscut în faţa instanţei de judecată. A venit timpul să se facă dreptate, iar inculpata a primit pedeapsa de 10 ani de temniţă, în timp ce păgubiţilor urmează să li se restituie banii.
„Instanţa a hotărât ca inculpata Adriana Constantin să fie condamnată la 10 ani de închisoare, cu executare, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. Totodată, judecătorii au decis ca părţilor civile implicate în proces, care au fost victimele acesteia, să li se restituie banii pe care i-au pierdut. Sumele vor fi returnate de către partea responsabilă civilmente, adică SSIF Broker SA Cluj-Napoca, în solidar cu inculpata”, a declarat Diana Dărăban, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

18 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago