Bani pentru dotarea Spitalului Judeţean

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a aprobat ieri, în şedinţă de îndată, acordarea unui împrumut financiar Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, în valoare de un milion de lei. Banii vor fi folosiţi pentru cumpărarea de „maşini, echipamente şi mijloace de transport” pentru dotarea Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI), se arată în Proiectul de hotărâre.
„Am aprobat din excedentul nostru bugetar un milion de lei pentru dotarea Spitalului Judeţean care a accesat fonduri europene. Practic, doar am dat un împrumut spitalului, care nu avea aceşti bani la dispoziţie, fiind vorba despre fonduri europene. După o perioadă aceşti bani ne vor fi returnaţi”, a explicat Daniel Andronache, vicepreşedinte al CJ Hunedoara.
Conform Proiectului de hotărâre aprobat ieri de CJ Hunedoara, din împrumutul acordat se va achiziţiona un aparat de ecografie mobilă pentru proceduri anestezice, aparate de monitorizare a funcţiilor vitale, ventilatoare de terapie intensivă, sisteme de intubaţie, de monitorizare hemodinamică etc. (N.Bumbac)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.