Bani mai mulți pentru Spitalul Județean și Sanatorii

Adriana Năstase

Aleșii județeni s-au întrunit ieri în ședință ordinară, fiind adoptate mai multe hotărâri pentru mai multe domenii, de la Infrastructură la Social. Șeful Consiliului Județean, Laurențiu Nistor (foto), spune că s-au făcut pași și pentru realizarea Conur­bației „Văii Jiului”.

Olimpiade și concursuri
„În domeniul Sănătății, au fost adoptate hotărâri care vizează îmbunătățirea con­di­țiilor de spitalizare pentru pacienții de la Sanatoriile de pneumoftiziologie de la Brad și Geoagiu. Avem în vedere refacerea insta­lațiilor electrice și majorarea alocațiilor de hrană. La Spitalul Județean de Urgență din Deva, facem demersurile pentru impleme­n­tarea proiectului de modernizare și dotare a Secției de radiologie și imagistică nucleară – finanțat din fonduri europene”, a spus Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.
Pe partea de Infrastructură, ieri a fost aprobată o hotărâre pentru completarea Master Planului „Extinderea și reabilitarea in­frastructurii de apă și apă uzată din județul Hunedoara” și s-a aprobat noua docu­men­tație pentru proiectul de introducere a apei potabile în zona turistică Pasul Vâlcan.
„În domeniul Social, au fost aprobate bursele pentru elevii care frecventează cursurile instituțiilor de învățământ special fi­nanțate de către Consiliul Județean Hunedoara. Am alocat și banii necesari pentru organizarea olimpiadelor și con­cur­surilor școlare din acest an.De asemenea, a fost aprobată hotărârea privind asocierea cu consiliile județene Gorj și Dolj în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare In­ter­comunitară „Conurbația Jiului”. Pentru că ne dorim consolidarea capacității adminis­tra­tive a Consiliului Județean Hunedoara, am accesat fonduri europene prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, 4,5 milioane de lei, pentru proiectul „Planificare strategică, mobilitate urbană și mana­ge­mentul calității”, a spus şeful CJ Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Prima problema a spitalului din deva este clădirea.puteti baga oricâți bani ca aspectul și condițiile sunt limitate!
    Singurul spital care merita sa fie județean este cel din hunedoara!
    Deschideți ochii!

  • pe nevasta gigoloului de la spitalul hunedoara o mai tineti directoare economica la apa prod? nu stie nimic si isi da si o importanta marita

  • Din 2020 numai despre aceste chestiuni se scrie, bani mai multi pt spitale, virusul ucigas etc. Ne facem ca uitam ca nu avem autostrazi, cai ferate, transport, trotuare, fabrici pentru a se produce in tara ceea ce importam din afara dar platim bine incompetenta, sunt angajari in spitale pe bani multi prin concursuri masluite....concursurile mimate fiind un lucru obisnuit in toate domeniile. Toate sub glorioasa conducere a lui Nistor&co. Mai putem mentiona rising star in devenire Balanesc (DGAMPT-o institutie creata artificial) trebuie promovata mai mult, ea fiind atat de eficienta. Se pot scrie multe despre ceea ce se intampla sub glorioasa conducere a lui Nistor.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago