Categories: Sport

Autobergamo s-a impus fără probleme la Cluj

Trupa antrenată de Florin Ignat a câştigat partida contând pentru etapa a XX-a a Ligii I de futsal, impunându-se în deplasare, scor 5-1, pe terenul Clujanei Cluj. Devenii au rămas pe locul 2 în clasament, dar şi-au mărit avansul faţă de Informatica Timişoara şi Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, care au remizat în duelul direct.

Replică bună a gazdelor
În faţa unei echipe care mai avea doar şanse teoretice de a prinde ultimul loc de play-off, trupa deveană nu avea voie să se încurce, dar gazdele au dat o replică bună în prima repriză. Astfel, la finalul primelor 20 de minute, Autobergamo conducea la limită, scor 1-0, prin reuşita lui Ique Ribeiro. În partea secundă, jocul a curs spre deznodământul aşteptat, alb-vişiniii mărindu-şi treptat diferenţa, astfel că în minutul 30 conduceau cu 4-0 după golurile lui C. Matei, Tacot şi Ignat. Gazdele au redus din diferenţă dar ultimul cuvânt l-au avut tot devenii, care au închis tabela printr-un gol marcat de Petrişor Toniţa din propriul careu, goalkeeperul lui Autobergamo imitându-l pe colegul său, Vlad Iancu, cel care înscrisese în meciul de la Tg. Mureş.

Aşteaptă „la cotitură” pentru a reveni pe primul loc
Cu victoria de la Cluj, gruparea alb-vişinie rămâne pe locul 2 în clasament, la un punct în spatele liderului United Galaţi, dar şi-a mărit avansul faţă de Informatica Timişoara şi Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, care au remizat, scor 4-4, în meciul direct. Devenii au şansa să urce din nou în poziţia de lider în runda viitoare, când vor întâlni pe teren propriu pe CSM Poli Iaşi. Alb-vişiniii trebuie să câştige duelul cu echipa din Copou şi să aştepte un deznodământ favorabil în duelul United Galaţi – Informatica Timişoara, unde orice rezultat în afara victoriei gazdelor i-ar readuce pe prima poziţie. Partida Autobergamo Deva – CSM Poli Iaşi se va juca duminică, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor din reşedinţa judeţului. În schimb, derbiul United Galaţi – Informatica Timişoara se va juca marţi, 14 martie, de la ora 17.00, fiind cel mai probabil televizat. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

24 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

24 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

24 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

24 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

24 de ore ago