Categories: FlashSport

Au rămas fără antrenor

Ciprian Marinuţ

 Văzut ca un posibil „medicament” al redresării, meciul cu FC Argeş a  „otrăvit” şi mai tare Jiul. În locul unei victorii care să reanimeze echipa şi să-l salveze pe antrenorul Daniel Timofte, alb-negrii au pierdut şi au semnat senţinta demiterii tehnicianului.
Jiuliştii s-au înecat şi în (FC) Argeş, suferind al patrulea eşec din actualul sezon, scor 1-2, iar patronul Alin Simota l-a demis pe antrenorul Daniel Timofte şi a spus că va face curăţenie şi la nivelul lotului de jucători.

Speranţe spulberate
Cu buzunarele ceva mai pline, după încasarea restanţelor financiare, minerii au jucat mai bine decât în partidele cu Mureşul şi U. Cluj, pierdute şi ele acasă, însă speranţele unui rezultat favorabil s-au dovedit simple iluzii. Jiul a dominat prima repriză, dovadă că raportul cornerelor a fost 9-1, însă la pauză tabela era tot imaculată, scor 0-0, întrucât alb-negrii n-au ţintit niciodată poarta, deşi au tras de nouă ori spre ea. Ratările s-au răzbunat după pauză, când „violeţii” au ieşit la joc şi au lovit decisiv. Primul gol a fost marcat de juniorul Alin Popa (64), care a deviat cu capul la colţul scurt, o centrare venită din lovitură liberă. Peste nici patru minute, schimbarea  antrenorului piteştean, Ionuţ Badea, s-a dovedit inspirată, iar Ivănică, proaspăt intrat în joc, a înscris pentru 2-0. Jiul a replicat cu disperare, însă a mai primit o (auto)lovitură, când Mircea Gheorghe (79) a încasat al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Cu om în plus şi două goluri avantaj, Argeş-ul s-a relaxat, iar în ultimul minut Antohi a redus din diferenţă, scor 1-2. La ieşirea din teren, jiuliştii au fost huiduiţi, în vreme ce argeşenii au fost trataţi cu aplauze.

Curăţenia de iarnă
Patronul Jiului, Alin Simota, a declarat, imediat după meci, că va renunţa la serviciile antrenorului Daniel Timofte şi la unii jucători care doar mimează fotbalul, deşi câştigă foarte mulţi bani.
„Ne vom despărţi de Daniel Timofte, dar şi de câţiva jucători care joacă mai mult la pariuri decât pe terenul de joc. M-am săturat de jucători care mimează fotbalul”, a spus Simota. Finanţatorul Jiului a lăsat să se înţeleagă că noii antrenori vor fi Toni Sedecaru şi Daniel Huza. „Toni Sedecaru şi Daniel Huza se vor ocupa de echipă, pentru că merită să li dea o şansă. Planurile de promovare s-au dovedit simple poveşti s.f., întrucât cum am dat de echipe mai tari, cum ne-am făcut de râs. Vom începe reconstrucţia, mizând pe jucători tineri”, a spus Simota.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

10 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

10 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

10 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

10 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

11 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

11 ore ago