Categories: FlashSport

Daniel Timofte, în pericol

Ciprian Marinuţ

Menţinerea actualului tehnician al Jiului pe banca tehnică a alb-negrilor atârnă de un fir de păr.
Timofte (foto) a fost păsuit, după eşecul cu U. Cluj, până la meciul de sâmbătă cu FC Argeş, întrucât nu era timp suficient pentru aducerea altui antrenor, însă, un eşec cu piteştenii va fi similar cu îndepărtarea sa de la echipă.

Îngenuncheat de trei înfrângeri
Eşecurile cu Mureşul Deva (0-1), FCM Târgu Mureş (1-2) şi U. Cluj (0-2) au tulburat apele Jiului, iar „dirijorul” Daniel Timofte este suspectat că şi-ar fi pierdut capacitatea de a alege şi a impune partitura potrivită echipei. Tehnicianul a scăpat ca prin urechile acului de demitere, după eşecul, de marţi, cu U. Cluj, însă dacă Jiul nu va câştiga partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FC Argeş, Timofte va fi pus pe făraş. „Timofte a fost menţinut la echipă, pentru că nu poţi schimba antrenorul cu trei zile înainte de un meci. Mai are o şansă sâmbătă, când suntem obligaţi să câştigăm. Dacă însă o ratează, atunci mai mult ca sigur că i se va cere să plece”, au afirmat surse bine informate.

Cu buzunarele goale
Dacă înfrângerea cu Mureşul nu i-a ars la buzunare pe fotbaliştii Jiului, paşii greşiţi cu FCM Târgu Mureş şi U. Cluj i-a costat pierderea unor prime în valoare de 2.000 de euro. „Au jucat pe prime frumuşele. Unii s-au plâns de problemele cu restanţele, dar acest lucru se întâmplă peste tot. Oricum, ei conştientizează că îşi vor lua banii. Au jucat pe prime foarte mari şi este păcat că nu au câştigat“, au spus oficiali ai clubului din Petroşani.

Scapă de amendă
Ionuţ Luţu, eliminat în minutul 77 al partidei de la Petroşani, pentru că şi-a lovit adversarul în plină figură, a scăpat, cel puţin deocamdată, de o amendă din partea clubului, spre deosebire de adversarii săi de la U.Cluj, care vor fi penalizaţi de club. Oficialii minerilor au fost mai înţelegători cu propriul jucător, întrucât echipa a abordat meciul cu multe indisponibilităţi. „Nu cred că va fi amendat. În partida cu U Cluj ne-au lipsit cinci titulari: Hotoboc, Răduţoiu, Alin Ilin, Cruceru, Gheorghe Mihăiţă. Iar Stancu a jucat într-un picior şi a greşit şi la gol, astfel că a trebuit să fie schimbat. Din păcate, rezervele nu s-au ridicat la nivelul titularilor care ne-au lipsit. Nu au reuşit să suplinească valoarea absenţilor”, a spus antrenorul secund Damian Militaru.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago