Categories: Sport

Au luat locul doi la Europenele din Spania

Sportivii clubului Pantera Neagră din Pe­troșani, mai precis Alexandru Molnar, Crina Buburuz, Anemona Nagy și Elena Șamotă, toți componenți ai lotului național de taek­won-do au participat la Campionatul Euro­pean care s-au desfășurat la finalul săptă­mânii trecute în Spania, la Nurcia, și unde au câștigat șapte medalii.

La prima participare
Alexandru Molnar și-a trecut în palmares trei titluri da campion european și alte două de vicecampion european, Anemona Nagy a câștigat două medalii de bronz și s-a clasat între primii șase sportivi la proba de luptă îndividual și între primii opt la spargeri forță, la fel ca și colega ei de club, Crina Buburuz.
Elena Șamotă a avut o prestație bună, având în vedere că a fost prima ei participare la un campionat european.
Și reprezentantele clubului „Cristal” din Ha­țeg, Andra Kovacs și Roxana Gheorghiță, au urcat și ele pe podiumul de premiere cu­ce­rind mai multe medalii. Andra Kovaci și-a trecut în palmares două medalii de aur și alte două medalii de bronz iar Roxana Gheorghiță s-a întors acasă cu o medalie de argint și două de bronz.
Menționăm că la startul acestei competiții s-au aliniat 1.500 de sportivi reprezentând 30 de țări europene iar la finalul competiției delegația României a câștigat 37 de medalii din care 11 le aur, 8 de argint și 18 de bronz .
În urma rezultatelor obținute, România s-a clasat pe locul doi în clasamentul general al țărilor europene.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago