Categories: Sport

Au câştigat aurul la Europene

Echipa feminină a României a cucerit medaliile de aur, miercuri, la Campiona­tele Europene de tenis de masă pentru juniori Under-19 de la Varazdin (Croaţia), după ce a învins Rusia în finală cu scorul de 3-0.
Punctele pentru echipa noatră au fost aduse de Ioana Sîngeorzan, Elena Zaharia şi Luciana Mitrofan. Sîngeorzan a învins-o pe Elizabet Abraamian cu 3-1, Zaharia a trecut de Liubov Tenţer cu 3-0 iar Mitrofan a dis­pus de Natalia Malinina cu 3-0 .Din echi­pă au mai făcut parte Adela Struna şi Evelyn Ungvari.
Selecţionata masculină a României a cucerit bronzul după ce a dispus de Spania cu 3-1, în finala mică.Darius Movileanu a adus două puncte, câştigând cu 3-0 cu Miguel Nunez şi 3-2 cu Miguel Angel Pantoja, iar un alt punct a fost câştigat de Andrei Teodor Istrate, 3-0 cu Marc Miro. În alt meci, Pantoja a trecut cu 3-2 de Eduard Ionescu.Andrei Tomica şi Mihai Roşca sunt ceilalţi componenţi ai echipei.
Antrenorii loturilor sunt Mădălin Ionaşcu, Alexandru Gheorghe, Ionuţ Seni, Felicia Coneschi şi Elena Sebe.
În întrecerile individuale la feminin, Evelyn Ungvari a obţinut două victorii în grupă, 3-1 cu Hannah Holgersson (Suedia) şi 3-1 Janja Matijasec (Croaţia), dar a pierdut meciul cu Alexandra Chiriacova (Republica Moldova), 1-3. Adela Struna a câştigat toate meciurile din grupă, 3-0 cu Ana Pedregosa (Spania), 3-0 cu Alina Janekova (Estonia) şi 3-0 cu Filippa Skjold-Hinze (Norvegia).
În primul tur la dublu junioare, perechea Evelyn Ungvari/Adela Struna a dispus de cuplul spaniol Elvira Rad/Jana Rieracu 3-1.
La simplu juniori, Andrei Tomica a câştigat ambele meciuri din grupă, 3-1 cu Madis Moos (Estonia) şi 3-0 cu Sharpel Elia (Cipru). În schimb, Mihai Roşca a pierdut în faţa elveţianului Mauro Scharrer, cu 0-3, dar l-a întrecut pe Iosif Elia (Cipru) cu 3-2.
La dublu mixt, în primul tur, perechea Andrei Tomica/Adela Struna a trecut de slovenii Ziga Zigon/Lea Paulin cu 3-2, iar Mihai Roşca şi Evelyn Ungvari au pierdut în faţa lituanienilor Lukas Rimkus/Laura Abaraviciute cu 1-3

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

14 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

14 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

14 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

14 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

14 ore ago