Atletism. Campionatul Naţional rezervat seniorilor şi tineretului U23

Nicolae Gavrea

Întrecerile din acest an ale Cam­pio­na­tului Naţional de atletism rezervat senio­rilor şi tineretului U23 sunt programate la Cluj Napoca şi se vor desfăşura pe pista de pe Cluj Arena, în perioada 4-5 septembrie, competiţia constituind criteriul de selecţie pentru alcătuirea loturilor cu care România va participa la Campionatele Balcanice de juniori şi cele de seniori, programate în această lună.

Organizatorii au decis să adauge la între­cerile seniorilor şi o parte din probele lungi de alergare, marş şi maraton, adresate junio­rilor, astfel că la Cluj Napoca vom putea ur­mări o luptă deschisă între generaţiile actua­le de atleţi.
Au fost comunicate validările pentru parti­cipare la aceste întreceri. De la CSS Hune­doara au primit aceptul să participe urmă­torii sportivi: Anamaria Bolohan (care va evolua în proba de 5.000 m marş), Estera Bolohan (la 10.000 m marş) şi Iulia Estera Marton la 5.000 m.
LPS Cetate Deva va fi reprezentată de că­tre Eva Eliza Alzner (va evolua în probele de 200 m şi la săritura în înălţime), Denisa Bota (va participa la 5.000 m şi la 10.000 m), Raul Ma­nuel Dan (în proba de 3.000 m şi posibil în proba de 2.000 m obstacole), Florentina Ma­rincu Iuşco (la triplusalt şi la săritura în lun­gime) şi Eric Daniel Rus (la 3.000 m şi la 5.000 m).
SCM Deva va fi reprezentată de către atleţii Andrei Răzvan Deliu (care va evolua la să­ritura cu prăjina şi va încerca în premieră şi la săritura în lungime), Maria Claudia Florea (va evolua la 800 m şi 1.500 m) şi Antonia Irimia (va evolua la săritura cu prăjina).

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.