Categories: Comunitate

Atenţie, părinţi: locurile de joacă rămân închise

Magdalena Şerban

Deoarece în unele parcuri din Deva a fost rupt marcajul ce indica accesul interzis la locurile de joacă, reprezentanţii Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (S.P.Î.G.M) fac apel la respectarea măsurilor de prevenţie impuse de episodul pandemic şi dictate prin cadrul legislativ.

„Pericolul de infectare încă există, iar locurile de joacă din municipiu nu sunt funcţionale la ora actuală. Jucându-se unul lângă altul, copiii nu sunt în siguranţă, deci trebuie să-i protejăm, în continuare. Nu îmi doresc să aflu că tocmai părinţii sau bunicii nu sunt responsabili. Apelăm la înţelegere din partea populaţiei. Vă dorim multă sănătate şi haideţi să conştientizăm cu toţii gravitatea generată de acest virus care încă circulă printre noi“, a îndemnat Irinel Faur, directorul S.P.Î.G.M.
Potrivit acestuia, cel mai probabil de la 1 Iunie, dacă totul decurge în limitele normalului, iar cifrele îmbolnăvirilor noi nu o iau razna, locurile de joacă se vor redeschide. Cât priveşte Telecabina şi Complexul Aqualand, ele nu sunt active, în schimb, cetatea a fost pusă la dispoziţia iubitorilor de natură. Mai trebuie amintit că se pot transmite instituţiei sugestii, propuneri sau opinii, la nr. de telefon 0254-233.588 (inclusiv în perioada weekend-ului) sau 0744-354.828 (persoană de contact Ovidiu Oltean).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

4 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

4 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

4 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

4 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

4 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

4 ore ago