Aşteaptă să-i descurce şefii din Bucureşti!

Sorina Popa

Scandalul din USL Orăştie nu este nici pe departe terminat. Asta, deoarece pesediştii hunedoreni se pare că nu vor să lase situaţia aşa cum este acum şi solicită să-şi reia postul de viceprimar al municipiului.

Aşteaptă răspuns de la Bucureşti
Preşedintele PSD Orăştie, Ovidiu Bălan (foto), susţine că reprezentanţii PNL au încălcat protocolul de colaborare a USL şi aceştia trebuie să fie sancţionaţi. Liderul PSD nici nu se gândeşte că situaţia va rămâne cum este în prezent.
„Deocamdată, am trimis hârtii la Bucureşti, am informat şefii de la partid despre situaţia USL din Orăştie. Am solicitat să se revină la situaţia iniţială, în care postul de viceprimar aparţinea PSD şi nu PNL. De asemenea, am cerut să se ia măsuri împotriva celor care au încălcat protocolul de colaborare dintre PSD, PNL şi PC. Aşteptăm răspunsul nu numai de la PSD, dar şi de la secretarii generali ai PNL şi PC”, a declarat fostul viceprimar al Orăştiei, Ovidiu Bălan.

Şi-au arătat muşchii
De fapt, ceea ce se petrece în rândul USL Orăştie spune aproape totul despre relaţiile dintre liderii locali ai celor trei partide care formează alianţa respectivă. Oamenii sunt pe bune pe faţă, dar prin spate se împung şi se acuză reciproc. La Orăştie, liderii liberalilor susţin că habar nu au cum de a fost schimbat viceprimarul pesedist cu unul liberal. Adică, nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase. În realitate, ştie toată lumea că liberalii hunedoreni au vrut să le arate colegilor de la PSD, că dacă ei cer înlocuirea directorului Spitalului din Deva, atunci şi ei sunt în stare să schimbe viceprimarul PSD de la Orăştie. Şi totul, prin înţelegerea dintre PNL şi PDL.
Laurenţiu Nistor, liderul PSD Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că la Orăştie s-a încălcat protocolul de colaborare al USL. „Aşteptăm ca joi, când vom avea o şedinţă a USL, la Bucureşti, să se ia o decizie şi în privinţa situaţiei de la Orăştie. Orice divergenţă din USL, scrie la protocol, trebuie rezolvată de către conducerile centrale”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.
Consiliul local Orăştie este format din opt membri PDL, cinci PNL, trei PSD, doi PC şi unul de la PRM. Ovidiu Bălan a fost înlocuit din funcţia de viceprimar al Orăştiei, în ultima şedinţă a consiliului local.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Si ce daca s a cerut schimbarea lui Didilescu de la conducerea Spitalului Deva? Molot nu l poate schimba din motive cica umanitare! Cata bataie de joc la adresa corpului medical! Nu i a convenit acestuia atitudinea unor medici impotriva acestui Didi si hopa a pus de un control de cum isi desfasoara activitatea acestia.Halal mentalitate! Si PSD tace si inghite cu toate ca se stie de toate nedreptatile pe care actualul manager le face in spital. E tare PNL ,a trecut la fapte,sa arate cine e mai puternic!

  • nici nu stiti voi psd-lor ce gunoaie sint pnl-sti in frunte cu molot .de o sa cistigati alegerile o sa va arunce doar firimituri. nu-l vad bine nici pe nistor nu e in stare sa se impuna in fata piticului.

  • Dar cand s-a semnat protocolul PSD - PDL in 2009 si au schimbat viceprimarul liberal cu cel social democrat cum a fost? Ganditi cum ar trebui sa fie ! PSD -ul o curva politica. Au incalcat protocolul la Consiliul Judetean cand nu s-au prezentat la sedinta, au incalcat protocolul la Simeria cand au acceptat ca primarul comunei Bacia sa candideze independent la Primaria Simeria, etc.. Rusine domnule Florin pentru ca aducti injurii chiar daca eu nu-l voi vota pe Molot nu imi pot permite sa injur persoane pe care nu le cunosc. Probabil dupa limbaj sunteti PDL.(dupa limbajul si asemnarea lui Urban, Basescu si Comp.)

  • Poate ca acest Florin este Oancea .Acum am auzit ca pupa iar la dosul celui care l-a umilit ! Si-a umplut gura cu caca si acum ii scuipa pe cei care i-au fost alaturi la greu.Politica merge inainte.Si prostia!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

12 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

12 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

12 ore ago