Asistentă scuipată de un bolnav cu COVID-19

Adriana Năstase

Incredibil! O asistentă medicală de la Deva a fost scuipată de un pacient cu COVID-19! Informaţia a fost făcută public de medicul Bianca Glodean, care a povestit că asistenta respectivă s-a infectat cu noul virus şi acum este în stare destul de gravă.
„Este vorba de o doamnă asistentă de la Cardiologie, cu care chiar eu am fost de gardă. O pacientă cu COVID ne-a scuipat, a devenit violentă în noaptea respectivă şi doamna asistentă nu este chiar aşa într-o stare bună, de unde se vede că nu totdeauna lucrurile sunt neapărat fericite. Noi sperăm într-un final fericit şi suntem convinşi că aşa o să fie. Dar cu un pic de mai multă străduinţă şi cu un pic de mai multă suferinţă, din păcate”, a declarat medicul la Digi24.
Medicul Bianca Glodean, vicepreşedintele Sindicatului Medicorum Honorem, susţine că unitatea medicală din Deva nu ar fi trebuit fi declarat spital COVID-19, deoarece este singurul spital judeţean, iar, în aceste condiţii, când aici sunt trataţi numai bolnavii cu noul virus, ceilalţi pacienţi nu pot beneficia de tratament.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.