Comunitate

Asistaţii social de la UAMS Baia de Criş vor simţi bucuria Crăciunului

Magdalena Șerban

Ca în fiecare an, de sărbători, asis­taţii social găzduiţi de UAMS Baia de Criş se vor bucura de bucate alese şi o atmosferă specială, specifică marelui Praznic al Nașterii Domnului.

 

În familie

„Vom organiza o masă tradițională, cu caracter festiv, de la care nu vor lipsi mân­cărurile pe care orice român și le do­rește de Crăciun, adică de la cozonac și până la jumări, sarmale și alte bună­tăți. Persoanele pe care le avem în grijă vor putea simţi căldura sărbătorilor de iarnă aproape ca pe cea din sânul unei familii adevărate. Oricum, sunt pri­vați de prezența celor dragi su­fle­tului lor, dacă le-ar lipsi și strictul necesar ar fi strigător la cer. Așa că încercăm să compensăm dragostea rudelor prin mici atenții de acest gen. Pe lân­gă durerile fizice produse de diversele afecțiuni me­dicale de care suferă, ei duc o povară și mai mare, cea a inimii sângerânde. Nimeni nu merită asta, mai cu seamă dacă ne sunt părinți, frați, bu­nici. Nu ai cum să nu te implici emoțional și să rămâi indiferent. De asta și organizăm ac­țiuni, precum Sărbătoriții Lunii, excursii sau mese îmbelșugate. Iar pentru că în decembrie vor marca ziua de naștere, cu acest prilej le transmit la mulți ani cu sănătate și putere de a zâmbi mereu lui Florian Ceteraș, lui Daniel Cutean, lui Traian Pătrui și Călinei Tunea. De asemenea, Sfântul Nicolae a în­sem­nat onomastica pentru Nicolae Fruja, Nicolae Giulai și Nicolae Micu. Tuturor, gân­duri de bine. Doamne ajută!“, a spus Diana Bulz (foto), ma­na­ge­rul Unității de Asistență Medico So­cială Baia de Criş.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

19 ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

19 ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

19 ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

19 ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

19 ore ago