Categories: ActualitateFlash

Asasinul din Blăjeni a fost arestat

Cristina Ghenea

Cosmin Paul Cârcel (foto), tânărul de 24 de ani, din judeţul Arad, suspectat de comiterea dublului asasinat de la Blăjeni, a fost arestat pentru 29 de zile. Deşi în faţa procurorilor şi-a recunoscut faptele, criminalul a declarat recurs împotriva deciziei magistraţilor hunedoreni.

Prins cu ajutorul unui şofer

Bărbatul a fost prins duminică noapte, în apropierea Liceului „Avram Iancu“ din municipiul Brad. Poliţiştii i-au dat de urmă cu ajutorul unui şofer care îl luase pe suspect cu maşina, la autostop. Acesta a remarcat că tânărul avea hainele ude şi că era agitat, iar după ce a aflat despre crime, şi-a dat seama că ar putea fi chiar autorul căutat, care îşi spălase hainele, pentru a îndepărta sângele de pe ele.
Reţinut de poliţişti, Cosmin Cârcel a fost dus la Deva pentru audieri. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, tânărul şi-a recunoscut vina şi a declarat că fapta a fost comisă la nervi, după ce s-a certat cu concubina lui şi cu mama acesteia. Se pare că femeile au încercat să îl dea afară din locuinţă, iar tânăra l-a zgâriat cu o furculiţă, după care el a luat toporul şi a lovit-o, apoi a lovit-o şi pe mama ei. Adina Velescu a mai precizat că se va dispune efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice, care este obligatorie în astfel de situaţii.

Prima lovitură i-a fost fatală tinerei

Potrivit medicilor legişti, autopsia arată că tânăra a murit imediat după prima lovitură primită, în zona gâtului. Mama acesteia a încercat să se apere, însă a murit şi ea după ce Cosmin Cârcel a lovit-o cu toporul în cap. Pe trupurile victimelor au fost găsite leziuni multiple, extrem de violente, în urma cărora femeile nu mai aveau nici o şansă de supravieţuire. Dus ieri în faţa instanţei de judecată, Cosmin Cârcel a declarat că îi pare rău pentru faptele sale. Magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au admis propunerea de arestare preventivă, astfel că asasinul a fost trimis în spatele gratiilor pentru 29 de zile, până în 16 aprilie inclusiv.
Tânărul a declarat recurs împotriva acestei decizii, iar dosarul a fost trimis la Curtea de Apel Alba Iulia pentru soluţionare.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Într-o arie din sudul județului nostru, zonă protejată de lege, are loc un adevărat jaf.…

18 ore ago

Bulina albă

Avram Iancu, sportiv temerar din Petroșani Pentru că și-a propus să traverseze Canalul Mânecii dus-întors,…

18 ore ago

Bulina neagră

Constantin P., din municipiul Petroșani Pentru că este judecat deoarece a înșelat zeci de persoane…

18 ore ago

Laurențiu Nistor: FC Corvinul 1921 Hunedoara, o echipă cu care ne mândrim!

Performanța obținută în acest sezon de echipa de fotbal FC Corvinul 1921 Hunedoara este una…

18 ore ago

Polițistul corupt din Petroșani va fi judecat

Curtea de Apel Alba Iulia a dat dreptate instanței Tribunalului Hunedoara în privința acordului de…

18 ore ago

IFN înșelat de doi soți

Aceștia s-au folosit de datele per­sonale ale fostului soț al femeii și au scos un…

18 ore ago