Categories: EvenimentFlash

Arestat pentru tentativă de omor

Loredana Goangă

Un conflict izbucnit în plină zi l-a adus pe un hunedorean, de 55 de ani, în pragul morţii, asta, după ce a fost înjunghiat în piept chiar în faţa Şcolii Generale nr. 6 din Vulcan. Acum, agresorul Costică Sava (foto), de 60 de ani, din Vulcan, a fost trimis după gratii şi este cercetat pentru tentativă de omor.
„Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că în  ziua de 15 februarie, în jurul orei 14.30, în faţa Şcolii Generale nr. 6 din Vulcan, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul a aplicat o lovitură cu un briceag în zona hemitoracelui stâng anterior, cauzând persoanei vătămate o plagă penetrantă care a necesitat intervenţie medicală”, a declarat Mirela Negruţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
După ce suspectul a fost reţinut, acesta a fost prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare. Magistraţii au admis-o, iar Costică Sava a fost trimis după gratii pentru 30 de zile, începând de ieri, până pe 17 martie. Totodată, instanţa a respins cererea formulată de inculpat de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. Împotriva hotărârii se poate depune contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

4 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

4 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

4 ore ago