Apa Serv Valea Jiului: creşte numărul celor care plătesc factura prin canale electronice

Maximilian Gânju

Operatorul de apă şi canal din Valea Jiului îşi continuă campaniile prin care încur­a­jează clienţii să-şi facă un cont on line în care să primească factura lunară, să comu­nice consumul şi să facă plata fără a mai merge la casierii. Ca urmare, numărul celor care au optat pentru sistemul on-line este în creştere, iar pandemia a avut un rol în a-i determina pe consumatori să se orienteze către sistemul modern de plată.
„Începând din martie, conturile on-line s-au dublat, dar încă sunt doar 10 la sută dintre abonaţii noştri. Avantajele contului se ştiu. Abonaţii îşi pot da astfel citirea, pot face plata on-line, pot avea un istoric al fac­turilor şi, având cont on-line, pot trimite reclamaţiile şi nemulţumirile lor. Asta ne ajută să putem interveni şi să remediem defecţiunile”, explică Cristian Ionică (foto), directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.
Sistemul este intens promovat încă de la implementare, iar angajaţii operatorului de apă şi canal din Valea Jiului împreună cu con­du­cerea societăţii le explică abonaţilor toate avantajele. În plus, plata facturii prin sis­te­mele de plată electronice sunt scutite de la co­mi­sioa­ne, la fel ca şi în cazul me­todei cla­sice de pla­tă, acestea fiind acope­rite de către operator.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.